Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Окремий будинок площею 300м2. Розташована на великій, гарно забудованій ділянці, в буферній зоні заповідника та повної міської інфраструктури

Гамільтон Мей із задоволенням представляє приголомшливу та дуже функціональну нерухомість у зеленій частині Хощувки. Будинок ідеально підходить для розміщення сім'ї та/або офісу компанії (окремі входи).

Будинок складається з 3 поверхів. На першому поверсі розташована простора вітальня з каміном, кухня з окремою обідньою зоною, туалет і просторий хол з виходом в сад. Тераса близько 50 м2, на якій розміщений лаунж гарнітур та переносна гойдалка. На першому поверсі знаходиться головна спальня з окремою гардеробною, дитяча кімната з окремою спальнею та гардеробною, простора кабінет та санвузол з ванною, душовою кабіною, двома раковинами, а також шафа-купе з вбудованою пральною машиною. Рівень мінус 1 - це розвинене офісне приміщення, з офісною інфраструктурою, сауна привезена з Фінляндії на 6 місць, душ і туалет, кімната відпочинку з домашнім кінотеатром, а також більярдний стіл і два підсобних приміщення. В будинку є гараж на дві машини з прямим виходом до просторої кладової. В гаражі встановлено установку для зарядки електромобілів. В будинку свій водозабір з фільтром, нова газова плита, каналізація. Будинок оснащений системою FIBARO Smart System з набором он-лайн камер і ролетами для застосування. Над усім об'ємом будинку є придатне горище.

Це розкішна власність, оброблена з великою ретельністю та в сучасному стилі. Будинок розроблений студією дизайну інтер'єру DECOROOM, яка отримала нагороди. Для обробки об'єкта використовувалися матеріали найвищої якості. Будинок площею 300 м2 розташований на видовій ділянці 1220 м2. Красиво озеленений сад обладнаний системою автоматичного поливу. Сучасний куб забезпечує ідеальний під'їзд і доступ. На ділянці є місце для активного відпочинку, наприклад гриль (підведено електрику). Садове освітлення (садові кулі, світловідбивачі для дерев) зробить кожен вечір приємнішим.

Під'їзд до будинку асфальтована дорога. У безпосередній близькості є численні зелені зони, в тому числі ліс з численними пішохідними та велосипедними доріжками, які взимку перетворюються на траси для бігових лиж. Поруч є приватні дитячі садки та школи, а також дуже добре оцінені державні навчальні заклади. У безпосередній близькості розташовані магазини та інфраструктура сфери послуг: Kaufland, Biedronka, Selgros, паби з місцевими делікатесами та чудові ресторани. Будинок також ідеально розташований з точки зору комунікації: близькість вулиці Мехоффера, яка є дуже швидким сполученням з вулицею Модлінська. Близькість станції Warszawa Choszczówka дозволяє легко та швидко дістатися потягами SKM та KM до Центральної Варшави (приблизно 20 хвилин), Гданської, Заходньої, Всходньої та аеропорту Шопена. До нової станції метро Targówek можна доїхати на автомобілі за 15 хвилин.

Ціна 3 500 000 злотих включає гараж

Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18165
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
300 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
1
Від центру
14km
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
1200 m2
Останнє оновлення
18-04-2024
Сад
Приватна парковка

ціна

Ref: 18165
Ціна
3 500 000 PLN
Ціна/m2
11 667 PLN

Ціна 3 500 000 злотих включає гараж

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Окремий будинок площею 300м2. Розташована на великій, гарно забудованій ділянці, в буферній зоні заповідника та повної міської інфраструктури - plan

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.