Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Затишний будинок з терасою в тихому маєтку в Мокотові

Hamilton May представляє будинок, розташований неподалік від багатьох міжнародних шкіл. Нерухомість доступна для продажу.

Загальна площа будинку приблизно 288,2 м2. На «0» рівні розташована простора вітальня з виходом на терасу, кухня, повністю укомплектована побутовою технікою (духовка, посудомийна машина, кавоварка, індукційна плита, витяжка, телевізор) та гостьовий туалет. На другому поверсі 3 спальні та ванна кімната з душем, умивальником і біде. У верхній частині — зона «відкритого простору», яка може служити вітальнею або додатковою спальнею та додатковою ванною кімнатою з кутовою ванною, душем і туалетом. Будинок має підвал - на цьому рівні розташована додаткова кімната, баня, підсобні приміщення та камери схову, пральня та гараж на 1 машину. На підлогу поклали дерев'яний паркет.

Терасний будинок площею приблизно 288,2 м2, з доглянутим садом, з виходом через терасу. Будівля збудована на початку 90-х років, має чотири поверхи, включно з облаштованим горищем. На даху встановлені сонячні колектори. Окрім саду, орендарі мають у своєму розпорядженні три балкони.

Готель розташований на вулиці Macedońska, за 2 автобусні зупинки від станції метро "Wilanowska". До торговельних центрів Sadyba Best і Galeria Mokotów можна доїхати на автомобілі за 5 хвилин. Крім того, околиці пропонують численні можливості для активного відпочинку: велосипедні та пішохідні маршрути, парково-садовий комплекс Wilanów, Dolinka Służewiecka, ковзанка Stegny, а також британські, французькі та німецькі школи.

Ціна 2 300 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Будь ласка, зв'яжіться з нашими представниками, щоб домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 19358
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
288 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
3
Від центру
7km
Кількість поверхів
3
Розмір земельної ділянки
209 m2
дата оновлення
05-04-2024
Балкон
Сад
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Приватна парковка

ціна

Ref: 19358
Ціна
2 300 000 PLN
Ціна/m2
7 986 PLN

Ціна 2 300 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Зарезервовано

Цю нерухомість зарезервовано. Під час надсилання запиту, будь ласка, пам'ятайте, що вона може бути продана.

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.