Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Ультрасучасний, розкішний та екологічний зруб з басейном у Pęcice Mały

Гамільтон Мей із задоволенням представляє пропозицію виняткового будинку на продаж. Це ретельно оброблений, сучасний та екологічний зруб з басейном, розташований у гміні Міхаловіце.

Представлена нерухомість складається з чудово освітленої вітальні, 4 спалень, 4 ванних кімнат (одна з ванних кімнат обладнана сауною), гостьового туалету, кладової, гардеробної, пральні та котельні. У другій частині будинку є підсобне приміщення та опалювальний гараж на дві машини, зверху додаткова квартира для гостя/господині або сім'ї з двох поколінь.

Будинок 2020 року побудови. Проектувався на замовлення нинішніх власників. Цей унікальний будинок був виготовлений і побудований компанією Honka - світовим лідером дерев'яного домобудування. Усі дерев’яні будинки та будівлі Honka виготовляються на найсучаснішій у світі фабриці в Карстулі, Фінляндія. В даний час ця власність є найбільшим односімейним дерев'яним будинком, який компанія Honka побудувала в Польщі. Будинок розташований на земельній ділянці площею 2236 м, злегка похилою, звідки відкривається «святковий» вид на ставок і річку Утрата. Він побудований на плитному фундаменті, є екологічно чистим, дешевим в експлуатації з доступом до всіх міських комунікацій. Весь будинок кондиціонований, опалюється газовою піччю Viessmann і додатково живиться фотовольтаїкою - 30 модулів по 9,9 кВт.

Будинок знаходиться в тихому та спокійному районі, поруч одноквартирні та житлові будинки. Неподалік від помешкання є численні зелені, лісові зони – Коморівський ліс – велосипедні та пішохідні доріжки, які заохочують до фізичної активності. Поруч також Коморівське водосховище та річка Утрата. У Коморові, розташованому неподалік, є комплексна сервісна база – магазини, численні сервісні пункти, навчальні та медичні заклади. Це ідеальна пропозиція для людей, які цінують контакт з природою та шукають відпочинку від міста.

Ціна 7 900 000 злотих включно з гаражем (будинком), включно зі складськими приміщеннями

Для отримання додаткової інформації про пропозицію, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19044
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
425 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
4
Від центру
16km
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
2236 m2
дата оновлення
15-02-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 19044
Ціна
7 900 000 PLN
Ціна/m2
18 588 PLN

Ціна 7 900 000 злотих включно з гаражем (будинком), включно зі складськими приміщеннями

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.