Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасний, великий, окремий будинок на красивій великій ділянці в Kępa Zawadowska

Hamilton May рада представити унікальний будинок в красивій зеленій зоні на великій ділянці. Ідеальна пропозиція для тих, хто шукає нерухомість далеко від центру в тихому, красивому районі зі швидким виїздом на окружну дорогу міста.

Будинок площею 344 м2 складається з трьох рівнів та мансарди. Будинок має дуже функціональне планування.

На першому поверсі є дуже велика вітальня з панорамними вікнами, що виходять на сад і виходом на красиву велику криту терасу. Вітальня з'єднана з їдальнею та відкритою кухнею. Крім цього приміщення, на першому поверсі знаходиться кабінет з виходом в сад, гостьовий туалет, вхід в гараж і котельня.

На першому рівні знаходиться пральня, гостьова спальня з балконом, вітальня з балконом, спальня, гардеробна, ванна кімната з ванною і красива велика тераса з видом на сад.

На горищі є великий відкритий простір, який є головною спальнею з ванною кімнатою, гардеробною та додатковими місцями для зберігання.

Усі ванні кімнати оздоблені мармуром і гранітом. Будинок має ідеальне розташування щодо сторін світу, де вітальня і спальні розташовані на південний захід.

В саду є додатковий гараж на дві машини площею 32 м2.

Сучасний будинок 2019 року, побудований з дуже якісних матеріалів. З багатьма сучасними рішеннями, такими як рекуперація, кондиціонер з функцією теплового насоса, центральний пилосос, сучасна газова плита, , моніторинг, система поливу, два великих гаражі, гарно огороджена та доглянута територія.

Будинок розташований на межі Віланув і Повсін у красивій зеленій і тихій місцевості, за кілька десятків метрів від річки Віланувка, де є гарні прогулянкові зони. Мікрорайон вілли з односімейними будинками.

Поїздка до центру Варшави займає 25-30 хвилин. До об'їзної С2 5 хв.

Ціна 3 990 000 злотих включно з 2 гаражами (будинками)

Запрошуємо всіх бажаючих звертатися до нашого офісу для отримання додаткової інформації.

Деталі нерухомості

Ref: 19143
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
344 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
3
Від центру
13km
Кількість поверхів
3
Розмір земельної ділянки
1000 m2
Останнє оновлення
19-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Сад
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 19143
Ціна
3 990 000 PLN
Ціна/m2
11 599 PLN

Ціна 3 990 000 злотих включно з 2 гаражами (будинками)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Сучасний, великий, окремий будинок на красивій великій ділянці в Kępa Zawadowska - plan

Путівник по мікрорайону Wilanów

Wilanów - улюблений житловий район у Варшаві

Розташований у південному районі Варшави, Wilanów має все необхідне для життя: від величезного Miasteczko Wilanów, численних односімейних будинків до привабливих зелених зон.

Розташований у південному районі Варшави, Wilanów має все необхідне для життя: від величезного Miasteczko Wilanów, численних односімейних будинків до привабливих зелених зон.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.