Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Просторий будинок із садом у Жерніках Вроцлавських

Гамільтон Мей із задоволенням представляє будинок із садом у Жерніках-Вроцлавських.

Будинок загальною площею 327 м2 складається з денної зони, розташованої на першому поверсі, площею 187 м2, яка включає в себе простору вітальню площею близько 70 м2 та окрему кухню з обідньою зоною площею понад 30 м2. Безперечною перевагою денної зони є чудове освітлення завдяки високим вікнам зі східною, південною та західною експозицією, а також неповторне відчуття простору завдяки надстандартній висоті центральної частини вітальні, близько 5 метрів. Крім того, на першому поверсі є додаткова кімната, простора передпокій, санвузол, пральня, гараж та котельня. Простора вітальня доповнена виходом в сад. Розташована на першому поверсі, нічна частина складається з 4 спалень, гардеробної та ванної кімнати. Крім того, є зручне горище, яке можна пристосувати для проживання.

Будинок 2007 року побудови. Основним джерелом опалення є газова піч та камін. В будинку є підігрів підлоги на першому поверсі та в санвузлі на другому поверсі. По всьому будинку встановлені зовнішні жалюзі.

Будинок знаходиться за адресою вул. Kolejowa у Жерниках Вроцлавських. Інтимна вулиця з кількома односімейними будинками гарантує спокій, усамітнення та інтимний характер. Поруч є початкова школа та дитячий садок. Близькість Вроцлава та пряме автобусне та залізничне сполучення додають цьому розташуванню привабливості.

Ціна 1 950 000 злотих включає гараж

Всім зацікавленим у цій пропозиції необхідно звертатися до офісу Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19312
Вулиця
Мікрорайон
Площа
327 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
2
Від центру
9km
Кількість поверхів
1
Розмір земельної ділянки
1000 m2
дата оновлення
06-03-2024
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 19312
Ціна
1 950 000 PLN
Ціна/m2
5 963 PLN

Ціна 1 950 000 злотих включає гараж

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.