Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Окремий будинок в буферній зоні національного парку Кампінос.

Будинок розташований у чарівному та спокійному районі та є вибором мрії для сімей, які шукають перепочинку та простору для себе подалі від суєти столиці, він забезпечить максимальний комфорт для великої родини.

На першому поверсі розташована простора відкрита кухня з їдальнею, вітальня з виходом в сад і терасу, туалет, кабінет і гараж і котельня. На мезоніні ви знайдете підсобне приміщення, а на першому поверсі 3 спальні, в тому числі одна головна, з ванною кімнатою, додаткова ванна кімната, туалет і коридор з виходом на балкон.

Будинок надзвичайно зі смаком оброблений та мебльований з використанням високоякісних матеріалів та меблів. (керамічна черепиця Mayer Holsen, керамічна цегла Porotherm, утеплена пінополістиролом Knauf).

Будинок розташований на ділянці 1000 м2. Побудований за індивідуальним проектом з будівельних та оздоблювальних матеріалів кращих брендів, 2013 року побудови. Будинок опалюється грунтовим тепловим насосом Danfoss та каміном з мильного каменю фінської компанії Nunnauuni.

Будинок в буферній зоні Національного парку Кампінос. Територія парку є ідеальним місцем для прогулянок і велосипедних прогулянок. До центру Варшави можна дістатися від 45 хвилин незалежно від часу доби. Прямо з Лешно також курсує автобус №719, який доїжджає до станції метро Bemowo. Представлений будинок розташований у місці, яке забезпечує спокій, усамітнення та контакт з природою.

Ціна 2 350 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19182
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
256 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
29km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
1000 m2
дата оновлення
19-03-2024
Балкон
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 19182
Ціна
2 350 000 PLN
Ціна/m2
9 180 PLN

Ціна 2 350 000 злотих включно з гаражем (будинком)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.