Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Комерційне приміщення в стильно відремонтованому багатоквартирному будинку з ліфтом на вул. Єнцменна.

Hamilton May з радістю представляє комерційне приміщення в стильно відремонтованому багатоквартирному будинку з ліфтом на вулиці Єнчменна

Торгове приміщення площею 29,46 м2 складається з двох кімнат площею 19,91 та 9,55 м2. Планування та розташування приміщення дозволяє використовувати його під офісні, службові та комерційні цілі. Завдяки високим вікнам та вітрині, що виходить на вулицю з південним виходом, приміщення добре освітлюється.

Багатоквартирний будинок по вул. Єнчмієнна зазнала не лише реставрації історичного фасаду під наглядом реставратора, а й капітального ремонту. Нові установки, нові стелі, нові стіни, новий тихий ліфт гарантують комфорт, який вам потрібен у місці, яке ви хочете назвати домом. Повністю насолодитися можливостями унікального облаштування, атмосферою, яку абсолютно неможливо відтворити в новому багатоквартирному будинку, і розташуванням, яке змусить вас відчути себе частиною серця міста, що б’ється.

До площі Ринок можна дійти за 7 хвилин, а до Головного залізничного вокзалу - за 10 хвилин. Також за 10 хвилин можна дійти пішки до Вроцлавської опери, кінотеатру New Horizons та єврейського кварталу. Близькість до вулиці Grabiszyńska, Piłsudskiego та Plac Legionów забезпечує легкий доступ до зупинок громадського транспорту.

Ціна 471 360 злотих брутто (включає 23% ПДВ)

Будь-хто, хто бажає переглянути це майно, може зв’язатися з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19884
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
29 m2
Pomieszczenia
2
Від центру
1km
Поверх
Parter
дата оновлення
23-01-2024
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 19884
Ціна
471 360 PLN
Ціна/m2
16 000 PLN

Ціна 471 360 злотих брутто (включає 23% ПДВ)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Комерційне приміщення в стильно відремонтованому багатоквартирному будинку з ліфтом на вул. Єнцменна. - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - міжнародне місце зустрічі Вроцлава

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.