Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Стильна 1 кімнатна квартира зі свіжою обробкою з гарним видом на зелень.

Гамільтон Мей з радістю представляє 1-кімнатну квартиру, розташовану на першому поверсі нового інвестиційного комплексу ATAL Aleja Pokoju з видом на зелень.

Приміщення площею 33 метри складається з дуже добре освітленої вітальні з відкритою кухнею, повністю виготовленої на замовлення, спальні, холу з гардеробом та ванної кімнати. З вітальні є вихід в сад 32 м2 з видом на зелень, а невдовзі у великий парк поруч. Квартира повністю мебльована та укомплектована якісною технікою. Є можливість придбати паркомісце в підземному гаражі та дуже велику (6,3м2) кладову.

ATAL Aleja Pokoju – це проект, який поєднає в собі привабливе розташування, високий стандарт обробки та різноманітну пропозицію житла. Інвестиція ATAL Aleja Pokoju – ідеальне місце для кожного. Район рясніє різноманітними зручностями та цікавими зонами відпочинку, а безпосереднє оточення будинків набуде естетичного, зеленого вигляду. Будівлі простих форм і фасадів білого, сірого і теплих відтінків коричневого. Пропозиція житла була адаптована до різноманітних потреб мешканців.

В одній із найрозвиненіших частин Кракова збудовано інвестиційний житловий будинок – ATAL Aleja Pokoju. Маєток вирізняється привабливим розташуванням, високим рівнем обробки та різноманітною пропозицією житла. Територія рясніє різноманітними зручностями, а найближче оточення будинків набуде естетичного, зеленого вигляду. Це ідеальне місце для людей, які хочуть жити недалеко від центру міста та поблизу найкрасивіших парків Кракова. Поруч є трамвайна та автобусна зупинка, звідки можна дістатися до самого центру менш ніж за 20 хвилин. Поруч також знаходиться торговий центр M1, Tauron Arena, Park Lotników Polskich та необхідна комерційна та сервісна інфраструктура.

Ціна 686 983 злотих + додаткове місце для наземної парковки (29 000 злотих ) + додаткове місце для зберігання (29 000 злотих )

Я щиро запрошую вас зв'язатися з нашим офісом, якщо вас зацікавила ця пропозиція.

Деталі нерухомості

Ref: 18901
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
33 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
5km
Поверх
Parter
Aдмінкомісія
700 PLN
дата оновлення
25-03-2024
Кабельне телебачення
Сад
Ліфт
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 18901
Ціна
686 983 PLN
Ціна/m2
20 818 PLN

Ціна 686 983 злотих + додаткове місце для наземної парковки (29 000 злотих ) + додаткове місце для зберігання (29 000 злотих )

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

City: Kraków Street: Aleja Pokoju Region: Czyżyny Distance to centre: 5.19 km Price: 686983 PLN Bedrooms: 1 Bathrooms: 1 Size: 33m2 Price/m2: 20818 PLN - plan

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.