Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасна квартира-студія - Plac Inwalidów

Гамільтон Мей з радістю представляє гарну комфортабельну квартиру-студію з високоякісною обробкою, розташовану на вул. Królewska.

Квартира площею 26 м2 складається з вітальні з кухнею з окремою спальнею та санвузла. Квартира повністю мебльована та укомплектована, стильно оформлена в нейтральних тонах, оснащена висококласною побутовою технікою та дуже функціональна.

Квартира розташована на останньому поверсі доглянутої 4-х поверхової історичної кам'яниці.

Чудове розташування. Plac Inwalidów розташований за 15 хвилин ходьби від головної площі. Він має чудово розвинену комунікаційну мережу з великою кількістю трамвайних і автобусних сполучень з усіма частинами Кракова. В районі багато торгово-сервісних точок, ресторанів, шкіл та дитячих садків. Поруч розташовані найпопулярніші університети, Університет науки і техніки AGH, Ягеллонський університет і Педагогічний університет.

Ціна 590 000 злотих

Запрошуємо всіх бажаючих звертатися до нашого офісу для отримання додаткової інформації.

Деталі нерухомості

Ref: 19864
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
26 m2
Спальні
studio
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
4
Aдмінкомісія
300 PLN
Останнє оновлення
23-04-2024
Кондиціонер

ціна

Ref: 19864
Ціна
590 000 PLN
Ціна/m2
22 692 PLN

Ціна 590 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.