Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Між парками | 3 кімнатна квартира на Клецина | Преміум | 2 ванні кімнати | Балкони

Гамільтон із задоволенням представляє простору, мебльовану та декоровану трикімнатну квартиру з великим балконом, яка виходить на сонячну південно-західну сторону. Знаходиться в інтимній забудові 2019 року "Między Parkami" на вулиці Дожинковій, неподалік від парків та зон відпочинку.

Квартира розташована на другому поверсі будинку із західною експозицією, забезпечує відмінне освітлення більшу частину дня. Житлова площа складається з просторої вітальні, поєднаної з великою міні-кухнею, з якої можна вийти на просторий балкон, ідеальний для відпочинку та споглядання заходу сонця. Крім того, квартира оснащена кондиціонером, що забезпечує оптимальну температуру протягом усього року. Також в розпродажі є якісна побутова техніка, яка полегшить повсякденне життя. Дві ванні кімнати - одна з ванною, інша з душем - створюють комфортні умови для щоденного використання. Дві кімнати для облаштування функціонують як спальня з двоспальним ліжком і кімната для дитини, однак другу кімнату також можна використовувати як офісне приміщення або домашній офіс, пристосовуючи до індивідуальних потреб мешканців.

Маєток "Między Parkami" - це сучасна забудова, розташована в Клецині, одному з найзеленіших районів Вроцлава, що робить його ідеальним вибором для тих, хто шукає спокою та близькості до природи в динамічному міському середовищі. Забезпечуючи широкий вибір комфортабельних квартир різної площі, маєток відповідає очікуванням як неодружених, так і сімей. Сучасна архітектура та близькість до парків – лише деякі з багатьох переваг цього комплексу. Зручне розташування садиби забезпечує швидкий доступ до автомагістралі А4 та кільцевої дороги Вроцлава, що зручно для водіїв, а легкодоступний громадський транспорт задовольняє потреби немоторизованих осіб. Крім того, у всіх квартирах є балкони, а з деяких відкривається унікальний вид на мальовничу річку Сленза. З огляду на зручність мешканців, передбачено просторий підземний гараж та наземні паркомісця. Для наймолодших мешканців садиби створено безпечний та сучасний ігровий майданчик, де створено належні умови для активного проведення часу на свіжому повітрі.

Садиба Klecina, розташована в Krzyki, виділяється пишною зеленню, малоповерховими будівлями та дружньою, інтимною атмосферою. Це добре розвинений мікрорайон, де є всі зручності для повсякденного життя, включаючи магазини, школи, дитячі садки та точки обслуговування. Однією з головних переваг цього розташування є близькість двох великих парків – Клецінського та Грабішинського, які є чудовими місцями для відпочинку та відпочинку. Додатковою привабливістю є іподром Partynice, де організовуються численні заходи та атракціони. Кшики, що є частиною південної частини Вроцлава, є величезним районом площею понад 54 квадратних кілометри, де проживає майже 170 000 осіб. Тут розташовані як великі житлові масиви, так і мальовничі односімейні будинки. Численні історичні вілли та інші історичні об’єкти, такі як Водонапірна вежа та Старе єврейське кладовище, також виділяються. Район пропонує багату освітню інфраструктуру з Вроцлавським економічним університетом на передовій і понад 100 початковими школами. У самому серці Кшиків також знаходиться вражаючий торговий центр Wroclavia, а в його південній частині розташовані іподром Partynice і Вроцлавський театр пантоміми. Добре розвинений громадський транспорт, з п'ятьма трамвайними кільцями та численними автобусами. Дві головні магістралі - Powstańców Śląskich і Ślężna - з'єднують район із центром міста, де також розташований центральний вокзал Вроцлава.

Ціна 1 050 000 злотих + підземний паркінг (50 000 злотих)

Будь-хто, хто бажає переглянути квартиру, може зв’язатися з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 20283
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
74 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
6km
Поверх
2
Aдмінкомісія
700 PLN
Останнє оновлення
08-05-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 20283
Ціна
1 050 000 PLN
Ціна/m2
14 247 PLN

Ціна 1 050 000 злотих + підземний паркінг (50 000 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.