Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Нова 2к квартира в престижному місці біля Ботанічного саду

Гамільтон Мей з радістю представляє 2-кімнатну квартиру в новобудові на вулиці Сенкевича, неподалік від Ботанічного саду.

3-кімнатна квартира площею 66,98 квадратних метрів розташована на останньому поверсі відреставрованої кам'яниці, яка була побудована в кінці 19 століття під керівництвом вроцлавського архітектора Фелікса Густава Отто Генрі. Складається з вітальні, поєднаної з кухнею, двох спалень, санвузла та передпокою. Стандартна висота кімнати 3 метри.

Інвестиція на вулиці Сєнкевича складається з класичної частини, розташованої у відновленій кам’яниці другої половини 19 століття, та сучасної частини, розташованої в сучасному 6-поверховому будинку з видом на вулицю Сенкевича та Ботанічний сад. В основі оригінальних внутрішніх рішень будівлі лежить взаємопроникнення сучасності та класики. Місцева спадщина супроводжує сучасні тенденції та гарний дизайн. У сучасній частині ви можете помилуватися краєвидом ботанічного саду на просторій панорамній терасі, доступній для всіх мешканців, а в класичній історичній частині прийняти спортивні та соціальні виклики в кліматично облаштованій та надзвичайно затишній більярдній.

Розташування гарантує близькість клубів, кафе та ресторанів, Ostrów Tumski, Wyspa Słodowa та Староміської площі. Трамвайні та автобусні зупинки на вулиці Сенкевича забезпечать швидкий доступ до всіх районів Вроцлава, зокрема до площі Грюнвальдзкі та Технологічного університету. Поруч також є зелені зони, такі як парк Толпа або ботанічний сад.

Ціна 1 000 000,00 злотих (з ПДВ 8%)

Якщо вас зацікавила ця пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19559
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
67 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
4
Aдмінкомісія
700 PLN
дата оновлення
11-10-2023
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 19559
Ціна
1 000 000 PLN
Ціна/m2
14 930 PLN

Ціна 1 000 000,00 злотих (з ПДВ 8%)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Нова 2к квартира в престижному місці біля Ботанічного саду - plan

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Śródmieście - серце розваг, освіти та бізнесу

Зроблений ще кращим завдяки тому, що межує з жахливо красивим Соборним островом в одному кутку та мальовничим зоопарком в іншому, Середмістя має захоплюючу динаміку, якій здається непереборною.

Зроблений ще кращим завдяки тому, що межує з жахливо красивим Соборним островом в одному кутку та мальовничим зоопарком в іншому, Середмістя має захоплюючу динаміку, якій здається непереборною.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.