Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Ексклюзивна студія в престижній інвестиції Apartamenty Ksiącia Witolda

Hamilton May із задоволенням представляє стильно оформлену та функціональну студію, розташовану неподалік від мальовничого Старого міста Вроцлава, в престижних інвестиційних апартаментах Księcia Witolda у вроцлавському районі Kępa Mieszczańska.

Студія площею 33,44 м2 складається з вітальні з відкритою кухнею, санвузла та балкона. Вихід квартири на престижну та чарівну вулицю Ксенції Вітольда з її історичним та інтимним характером гарантує спокій і тишу. Квартира повністю оздоблена та мебльована, в тому числі сучасна побутова техніка та кондиціонер. Ванна кімната обладнана душовою кабіною, а в передпокої є просторі вбудовані шафи, які забезпечують достатньо місця для зберігання речей.

Apartamenty Księcia Witolda - це унікальне місце у Вроцлаві, яке забезпечує гармонійне поєднання приватності з легким доступом до багатьох визначних пам'яток міста. Ідея творців полягала в тому, щоб поєднати цінності солідної міської забудови зі свободою архітектури, відкритої до річки. В оточенні зелених насаджень і річки Одра ви можете відпочити або провести час активно. Об’єкт вирізняється сучасною архітектурою та високим рівнем обробки, що робить його унікальним місцем. Будівля знаходиться під цілодобовою охороною та моніторингом.

Вулиця Ксенції Вітольда є престижною адресою для людей, які цінують водночас близькість до центру, чарівність Старого міста та околиці зон відпочинку. Це особливість нерухомості, розташованої в Śródmieście, Kępa Mieszczańska. Інвестиція знаходиться в пішій доступності від площі Ринок, Національного музичного форуму, острова Слодова, парку Сташица та численних ресторанів і кафе.

Ціна 1 150 000 зл

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв’яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 20130
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
33 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
4
Aдмінкомісія
450 PLN
дата оновлення
02-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 20130
Ціна
1 150 000 PLN
Ціна/m2
34 390 PLN

Ціна 1 150 000 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Kępa Mieszczańska

Kępa Mieszczańska - район Вроцлава, який найшвидше розвивається

Kępa Mieszczańska зручно розташована на острові, що врізався в розгалуження річки Одра.

Kępa Mieszczańska зручно розташована на острові, що врізався в розгалуження річки Одра.

Apartamenty Księcia Witolda

City: Wrocław Street: Księcia Witolda Region: Śródmieście Subregion: Nadodrze Distance to centre: 0.56 km Level: 6 Status: existing Number of units: 128 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null
City: Wrocław Street: Księcia Witolda Region: Śródmieście Subregion: Nadodrze Distance to centre: 0.56 km Level: 6 Status: existing Number of units: 128 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null

Prince Witold Apartments - про інвестиції Інвестиція Prince Witold Apartments у Мещанській Кепі – це комплекс із 128 квартир преміум-класу різної площі в сучасному архітектурному середовищі. Елегантний фасад у темних тонах зі скляними балюстрадами надає будівлі позачасовий характер. Сертифіковані протизламні двері, цілодобова охорона, система контролю доступу до садиби, будівель і гаражів, а також моніторинг гарантують безпеку мешканців. Забудовник подбав про простір для регенерації просто неба – кожна квартира має балкон, терасу або сад. Комфорт повсякденного життя забезпечується спеціальними автостоянками, кімнатою для велосипедів та добре спроектованим простором навколо інвестиції, включаючи привабливу зелену зону з місцями для відпочинку для дорослих та безпечним місцем для ігор для дітей. Апартаменти князя Вітольда - розташування Сильною стороною інвестиції є його розташування в самому центрі Вроцлава, звідки відкривається приємний вид з вікон - прямо на зелені зони та річку Одер з освітленою набережною. на задньому плані вражає архітектура Старого міста Вроцлава. На території інвестиції, в марині, є надзвичайні ресторани, в тому числі нагороджені престижними титулами. Відстань до Ринкової площі Вроцлава всього за 5 хвилин ходьби. Князь Вітольд Апартаменти - додаткова інформація Серед цікавих рішень, якими характеризується інвестиція, варто відзначити акустичний захист квартир, полегшений доступ для людей з обмеженими можливостями, надстандартну висоту в приміщеннях, яка коливається від 275 см до 300 см, що створює привабливі можливості для облаштування простору в квартирі. Ще однією перевагою є оптоволоконний кабель до кожної квартири, що особливо цінують люди, які працюють віддалено....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.