Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора квартира в чудово відреставрованому багатоквартирному будинку в Старому місті

Гамільтон Мей з радістю представляє простору квартиру з високими стелями в відремонтованому багатоквартирному будинку з ліфтом, гарним зеленим двориком у Старому місті.

Квартира площею 102 м 2 розташована на першому поверсі і складається з просторої вітальні, кухонного куточка з обідньою зоною, 2 окремих суміжних спалень, санвузла з ванною і душем, холу. Є можливість виділити третю спальню або використовувати кімнату як гардеробну. Приміщення має вихід на великий балкон з видом на зелений внутрішній дворик. Крім того, він має дуже високі стелі та чудову експозицію.

Квартира має великий інвестиційний потенціал і представляє найкраще життя старого міста Кракова.

Квартира розташована на першому поверсі в 19 кам'яниці, в центрі Старого міста. Кам’яниця зазнала загального ремонту, який включав оновлення фасаду, гарні загальні приміщення з численними фресками та встановлення безшумного ліфта. Ця будівля унікальна тим, що вона має багато зручностей, які не є звичайними для Старого міста, як-от ліфт і зелене подвір’я, але все ж зберігається в історичному стані, дозволяючи новим власникам відзначати прекрасний шарм і унікальність його.

Квартира знаходиться в Старому місті, поруч магазини, ресторани та кафе. Багатоквартирний будинок розташований безпосередньо біля площі Інвалідов, що гарантує чудове транспортне сполучення. Вулиця Семирадського є чудовим, дуже привабливим місцем. Прогулянка до площі Ринок займе кілька хвилин . Поруч численні трамвайні та автобусні зупинки. Близькість університетів, зокрема Ягеллонського університету та красивих історичних будівель на Ринковій площі. Поруч є численні зони відпочинку, такі як Планти, Краківський парк, Парк Джордана та Блоня.

Ціна 2 100 000 зл.

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18574
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
102 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
1
Aдмінкомісія
500 PLN
Останнє оновлення
07-05-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами

ціна

Ref: 18574
Ціна
2 100 000 PLN
Ціна/m2
20 588 PLN

Ціна 2 100 000 зл.

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Простора квартира в чудово відреставрованому багатоквартирному будинку в Старому місті - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.