Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається двокімнатна квартира по вул. Ягеллонської в інвестиції Bulwary Praskie

Гамільтон Мей з радістю представляє Вам однокімнатну квартиру в новому будинку на бульварі Праські. Розташування та розміри квартир роблять їх ідеальною інвестиційною пропозицією. Пропозиція вторинного ринку. Квартира може бути закінчена під потреби нового власника в рамках узгодженого бюджету.

Представлена квартира площею 38,32 м2 складається з холу, вітальні з кухнею, спальні та ванної кімнати. До квартири входить балкон площею 5,66 м2. Квартира в стандарті забудовника, що дозволяє виконати обробку інтер'єру відповідно до ваших уподобань. Ми також пропонуємо допомогу в процесі обробки нерухомості завдяки співпраці з перевіреними компаніями. Квартира продається з паркомісцем в підземному гаражі. Купівля паркомісця обов'язкова. Представлене оголошення носить демонстраційний характер, а наше агентство нерухомості є агентом з продажу 42 квартир в цьому місці. Щоб переглянути інші пропозиції квартир на продаж, зв'яжіться з нами по телефону або електронною поштою.

Будинки садиби Бульварні Праські вирізняються характерною сучасною архітектурою, яка ідеально вписується в навколишній мальовничий ландшафт. Їх динамічна, каскадна форма створює вражаючий вид, гармонійно гармонуючи з оточенням. Зовнішня форма будівель витримана в стриманому стилі, але з додаванням кольорів і різноманітних фасадних фактур, що надає їм сучасний і привабливий вигляд. Входи до вольєрів оформлені зеленими перголами, а тераси та балкони мають балюстради з безпечного скла, що додає елегантності та функціональності. Крім того, деякі дахи спроектовані як рослинний шар, що робить 50% поверхні біологічно активним, що сприяє покращенню естетики та екологічної стійкості садиби.

Новозбудований будинок знаходиться на Praga Północ на вулиці Jagiellońska. Праські бульвари – це не лише оглядовий майданчик для мальовничої панорами Варшави та Вісли. Це місце, яке пропонує своїм жителям гармонію між міським життям і близькістю до природи. Садиба розташована на березі річки Вісла. Praga Boulevards - це можливість втекти від суєти, заохочуючи до прогулянок і відпочинку в Праському парку та зоні Natura 2000, які розташовані безпосередньо поруч з інвестицією. Завдяки зручному транспорту жителі можуть легко дістатися до центру Варшави, інших районів столиці та основних визначних пам'яток міста. Торгові центри, такі як Arkadia та Galeria Północna, забезпечують зручне здійснення покупок поблизу. Це місце, яке поєднує в собі зручність міського життя з чарівністю природи та тиші, ідеальне для життя, роботи та проведення вільного часу. Празькі бульвари стають своєрідним центром життя, де жителі можуть насолоджуватися як міськими пам'ятками, так і насолодами природи, не відмовляючись від одного заради іншого.

Ціна 618 884 злотих брутто (включаючи 8 % ПДВ) + підземний паркінг (45 000 злотих брутто в т.ч. 23 % ПДВ)

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 19980
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
38 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
5km
Поверх
5
Aдмінкомісія
575 PLN
Останнє оновлення
29-04-2024
Балкон
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 19980
Ціна
618 884 PLN
Ціна/m2
16 150 PLN

Ціна 618 884 злотих брутто (включаючи 8 % ПДВ) + підземний паркінг (45 000 злотих брутто в т.ч. 23 % ПДВ)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Продається двокімнатна квартира по вул. Ягеллонської в інвестиції Bulwary Praskie - plan

Путівник по мікрорайону Praga Północ

Praga Północ - місцевий богемний район на іншому березі річки

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Bulwary Praskie

City: Warszawa Street: Jagiellońska Region: Praga-Północ Subregion: Pelcowizna Level: 14 Status: construction Number of units: 484 Sale price from: 503176 Rental price from: null Avg. rental price/m2: null
City: Warszawa Street: Jagiellońska Region: Praga-Północ Subregion: Pelcowizna Level: 14 Status: construction Number of units: 484 Sale price from: 503176 Rental price from: null Avg. rental price/m2: null

Про інвестиції Bulwary Praskie – це сучасний район Варшави, розташований на березі річки Вісла, який пропонує не тільки вражаючі краєвиди та розвинену інфраструктуру, але також спокій і зелене оточення. Наразі інвестиція знаходиться на стадії будівництва, завершення якої заплановане на 4 квартал 2025 року. Проект складається з 484 нових квартир у 10 багатоквартирних будинках різної кількості поверхів, у тому числі від 5 до 14 надземних і підземних поверхів. На поточному етапі продажу доступні 210 квартир площею від 29 до 245 квадратних метрів за ціною від 15 209 злотих за квадратний метр. Для майбутніх мешканців передбачені паркомісця в підземному гаражі та комори. Місцезнаходження Praga-Północ, розташований на правому березі річки Вісли, є мальовничим районом Варшави з багатою історією та різноманітним ландшафтом. Він радує довоєнною архітектурою, картинними галереями, ресторанами та кафе у стильних багатоквартирних будинках. Великі житлові масиви соціалістичної епохи контрастують із новобудовами в околицях порту Праскі. Праський парк і Варшавський зоопарк є місцем для відпочинку. Завдяки зручній транспортній розв'язці та великій кількості сервісних та розважальних закладів Прага-Півноц стає все більш привабливим місцем для життя. Район добре сполучений місцевими трамвайними та автобусними лініями, а також близькістю залізничних вокзалів та станцій метро. Поруч багато навчальних закладів, в тому числі дитячі садки та початкова школа. Доступ до медичної допомоги є простим завдяки розташованим неподалік медичним центрам і клінікам. Торговельно-сервісна інфраструктура добре розвинена, є доступ до супермаркетів та інших точок роздрібної торгівлі та обслуговування. Близькість зон відпочинку та спортивних споруд спонукає до активного способу життя, пропонуючи можливість займатися різними видами спорту....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.