Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Ідеальна квартира для інвестицій - короткострокова оренда в Казімєжі

Hamilton May представляє на продаж гарну двокімнатну квартиру з великим мезоніном, ідеальну для короткострокової оренди в самому центрі Казімєжа.

Відмінний інвестиційний продукт. Сучасна квартира площею 39,09 м2 + мезонін, розташована на першому поверсі відремонтованої кам'яниці, розташованої на тихій вулиці Paulińska.

Квартира складається з вітальні з кухнею, великої антресолі, просторої спальні, санвузла з душовою кабіною та холу. Квартира зі свіжим ремонтом, обробкою та меблями за високими стандартами з увагою до кожної деталі, щоб задовольнити вимоги найвибагливіших клієнтів.

Квартира здається на короткий термін. Завдяки чудовому розташуванню та високому стандарту квартири квартира користується великою популярністю серед гостей, які орендують квартиру на короткий термін, і дуже високо оцінена ними. Завдяки ідеально спланованому простору квартира може вмістити 6 осіб. У вітальні розкладний диван і двоспальне ліжко на просторій антресолі. В окремій спальні є двоспальне ліжко. Квартира повністю укомплектована меблями та кухонною технікою, готова до заїзду.

Кам'яниця 1914 року за проектом відомого архітектора Джошуа Оберледера після капітального ремонту 2021 року. Доглянута будівля у відмінному стані.

Багатоквартирний будинок розташований в ідеальному місці для людей, які цінують спокій, зелень, близькість до прогулянок і зон відпочинку, а також квартиру в центрі міста поблизу атмосферних пабів і ресторанів Казімєжа. До Віслинського бульвару можна дістатися приблизно за 3 хвилини. піхота. До Головної площі можна дістатися за короткий час як пішки, так і на трамваї.

Ціна 895 000 злотих

Якщо ви зацікавлені в презентації нерухомості, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20176
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
39 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
Parter
Aдмінкомісія
624 PLN
дата оновлення
09-04-2024
Кабельне телебачення
інтернет

ціна

Ref: 20176
Ціна
895 000 PLN
Ціна/m2
22 949 PLN

Ціна 895 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Kazimierz

Казімєж - улюблений як краков'янами, так і туристами

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.