Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Гарна квартира в центрі для короткострокової оренди

Гамільтон Мей з радістю представляє привабливу інвестиційну нерухомість на продаж для короткострокової оренди в центрі за адресою вул. Starowiślna.

Затишна нерухомість площею 38,23 м2 складається з двох кімнат - великого холу з шафою для одягу та розкладним диваном, вітальні з кухнею та спальною зоною та великої зручної ванної кімнати з душовою кабіною.

Квартира з цікавим дизайном та високоякісною обробкою. Завдяки ідеально спланованому простору в ньому можуть розміститися 4 особи. Оренда в короткострокову оренду під управлінням професійної компанії є привабливою та вигідною інвестицією. Завдяки повній комплектації готовий до заїзду. На кухні є холодильник, духовка, посудомийна машина, варильна поверхня та мийка, що забезпечує повний комфорт користування квартирою.

Доглянута кам'яниця 1927 року після ремонту. Квартира розташована у флігелі, тому тут надзвичайно тихо. Вхід в квартиру через зовнішню галерею з видом на зелену зону та паркінг.

Нерухомість розташована в Кракові на вул. Starowiślna, в самому центрі Старого міста, на межі з районом Казімєж. Район чудово сполучений з іншими районами міста. Поруч розташована Ринкова площа, Вавельський замок, Нова площа, Galeria Kazimierz, бульвари Вісли та численні ресторани, бари, магазини та пункти обслуговування.

Ціна 875 000 злотих включає кладовку

Щоб домовитися про перегляд, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 20174
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
38 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
1
Aдмінкомісія
663 PLN
дата оновлення
09-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
буфер обміну

ціна

Ref: 20174
Ціна
875 000 PLN
Ціна/m2
23 026 PLN

Ціна 875 000 злотих включає кладовку

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Kazimierz

Казімєж - улюблений як краков'янами, так і туристами

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

Цей район є справжнім серцем Кракова, яке працює цілодобово і без вихідних завдяки сотням кафе, барів, ресторанів і надзвичайно багатій і різноманітній історії.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.