Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальна квартира в багатоквартирному будинку з капітальним ремонтом по вул. Раковицька

Hamilton May з радістю представляє унікальну квартиру в відремонтованому багатоквартирному будинку в самому центрі Кракова.

Квартира площею 45 м2 складається з вітальні з кухнею, спальні з невеликим балконом, ванної кімнати та холу. Неймовірною перевагою квартири є великі вікна та високі стелі (2,95 м2), завдяки чому інтер'єр вишуканий та дуже добре освітлений. Великим плюсом є просторовий вид зі спальні на унікальний зелений двір. В квартирі є кондиціонер Daikin.

Кам'яниця повністю відреставрована, в новому виконанні витримана в стилі ар-деко. Кольори фасаду з декоративними елементами у вигляді геометризованих форм і елегантна форма є безсумнівною перевагою інвестиції. На першому поверсі будівлі розташовані службові приміщення.

Нерухомість розташована в самому центрі Кракова, недалеко від Головного залізничного вокзалу, Galeria Krakowska та Економічного університету. В районі добре розвинена інфраструктура громадського транспорту, що гарантує швидкий доступ до найважливіших культурних і ділових точок на карті Кракова.

Ціна 949 000 злотих

Зацікавила ця пропозиція? Звертайтеся до нашого офісу!

Деталі нерухомості

Ref: 18918
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
45 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
3
Aдмінкомісія
480 PLN
дата оновлення
25-03-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 18918
Ціна
949 000 PLN
Ціна/m2
21 089 PLN

Ціна 949 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Унікальна квартира в багатоквартирному будинку з капітальним ремонтом по вул. Раковицька - plan

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.