Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальний пентхаус з видом на ліс Las Wolski - River Lane

Гамільтон Мей з радістю представляє унікальну квартиру з панорамним видом на Вольський ліс, в декількох хвилинах від Старого міста.

На площі 170 м2 складається з холу з окремою кімнатою для місткого гардеробу, трьох спалень, двох ванних кімнат та просторої вітальні з великим склінням, що гарантує неповторний, панорамний вид на верхівки дерев Вольського лісу в с. Воля Юстовська. Крім того, квартира має велику терасу та три балкони. Додатково можливе облаштування другої тераси на даху будівлі.

River Lane - це сучасний, ексклюзивний житловий комплекс, розташований в одному з найпрестижніших районів Кракова - Wola Justowska, на вул. Пьотр Боровий. У цих 4-х поверхових будинках буде 80 квартир площею від 27 до 95 м2. Майбутні мешканці зможуть скористатися перевагами унікального розташування - Рудава та Блоня у вас під рукою, а розташування в кінці вулиці гарантує спокій і тишу. Для будівництва використовувалися найякісніші, добірні матеріали. Власники квартир зможуть використовувати зручні паркувальні місця та великі тераси та сади з прекрасним видом. До їхніх послуг також буде приватний тренажерний зал.

Інвестиція River Lane, завдяки своєму розташуванню в кінці вулиці Piotra Borowego, забезпечує максимальну приватність, дозволяє знайти спокій і тишу, далеко від міського шуму. Розташований поруч із Рудавою, у найпривабливішій частині Воли Юстовської, житловий комплекс водночас забезпечує комфорт спілкування завдяки легкому сполученню з основними маршрутами. Близькість річки, Блоні в Кроково та інших зелених зон робить River Lane ідеальним місцем для піших та велосипедних прогулянок.

Ціна 4 250 000 злотих нетто (+ 8 % ПДВ) + опціонально 2 підземних паркомісця (120 000 злотих брутто, включаючи 8 % ПДВ)

Будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18152
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
173 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
3km
Поверх
3
Aдмінкомісія
650 PLN
Останнє оновлення
08-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Сад
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 18152
Ціна
4 250 000 PLN
Ціна/m2
24 504 PLN

Ціна 4 250 000 злотих нетто (+ 8 % ПДВ) + опціонально 2 підземних паркомісця (120 000 злотих брутто, включаючи 8 % ПДВ)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Унікальний пентхаус з видом на ліс Las Wolski - River Lane - plan

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

River Lane

City: Kraków Street: Piotra Borowego Region: Zwierzyniec Level: 3 Status: existing Number of units: 80 Sale price from: 280704PLN Avg. sales price/m2: 9900PLN Rental price from: nullPLN Avg. rental price/m2: nullPLN
City: Kraków Street: Piotra Borowego Region: Zwierzyniec Level: 3 Status: existing Number of units: 80 Sale price from: 280704PLN Avg. sales price/m2: 9900PLN Rental price from: nullPLN Avg. rental price/m2: nullPLN

Інвестиції River Lane River Lane - це сучасний, ексклюзивний житловий комплекс, розташований в одному з найпрестижніших районів Кракова - Wola Justowska, на вулиці Piotra Borowego. У ньому буде 80 квартир площею від 27 м2 до 95 м2. Майбутні мешканці комплексу, безсумнівно, насолоджуватимуться перевагами справді унікального розташування - бульвари Рудава та Блоня залишаться на кінчиках їхніх пальців, а розташування комплексу в дальньому кінці вулиці гарантуватиме спокій і тишу. Комплекс буде побудований з використанням матеріалів найвищої якості. Майбутні власники квартир матимуть зручний доступ до паркувальних місць, а також великі тераси та сади з прекрасними краєвидами. У їх розпорядженні також буде приватний тренажерний зал. Запланована дата завершення інвестицій – перший квартал 2020 року. Квартири У River Lane Investment є 80 квартир площею від 27 м2 до 95 м2, що залишилися для продажу. Доступні макети: - 1-кімнатні квартири площею від 27м2 до 39м2, - 2-кімнатні квартири площею від 43м2 до 67м2, - 3-кімнатні квартири площею від 63м2 до 80м2, - 4-кімнатні квартири площею від 92м2 до 95м2. Також будуть доступні підземні та відкриті паркінги. Місцезнаходження Завдяки своєму розташуванню в кінці вулиці Piotra Borowego інвестиція River Lane забезпечує максимальну конфіденційність, дозволяючи вам насолоджуватися спокоєм і тишею, далеко від метушні центру міста. Розташований безпосередньо біля річки Рудава, в найпривабливішій частині Воли Юстовської, житловий комплекс забезпечує комфортне спілкування завдяки легкому доступу до головних магістралей міста. Нарешті, близькість річки, Блоні та інших зелених зон робить River Lane ідеальною відправною точкою для піших і велосипедних турів....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.