Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішна квартира в самому центрі Кракова

Гамільтон Мей з радістю представляє рідкісну можливість придбати гарну, повністю мебльовану 5-кімнатну квартиру в Старому місті за адресою вул. Баторего.

Представлена ​​квартира площею 172 м2 розташована на першому поверсі історичного багатоквартирного будинку.

Особливості помешкання:

  • передпокій (12м2),
  • чотири окремі кімнати (31м2, 21м2, 20м2, 31м2),
  • кухня з вітальнею (31м2),
  • коридор (12м2),
  • санвузол (10м2).

Власність дуже унікальна, оформлена в елегантному сучасному стилі та виконана з увагою до кожної деталі. Збереглися всі історичні цінності, в т.ч. ремонт історичної каси та паркету з масиву дуба, шліфування та лакування екологічним лаком, всі оригінальні двері з масиву були відреставровані та збережені оригінальні латунні петлі та ручки того періоду, пошкоджені штукатурки та покриття були відновлені, стіни були відновлені пофарбовані екологічними фарбами. Було відтворено плінтуси та ліпнину, а також класицистичні стелі, характерні для цієї епохи та мистецтва. В квартирі зроблений капітальний ремонт 2018 року. Замінена вся електроінсталяція.

Високі стелі (4 м) є беззаперечною перевагою помешкання. Квартира має два окремих входи, головний вхід з вулиці Стефана Баторія, а другий з господарської будівлі.

До квартири йде просторий підвал (близько 20м2).

Квартира розташована в багатоквартирному будинку, побудованому між 1883 і 1886 роками. Багатоквартирний будинок розташований у міському плані Kleparz Piasek.

Чудове розташування, квартира знаходиться в одному з провулків історичної частини міста. Вулиця Баторего розташована лише за декілька хвилин ходьби від парку Планти та Старого міста. Навколо численні магазини, ресторани та зупинки громадського транспорту.

Ціна 4 100 000 злотих разом зі складським приміщенням

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб переглянути нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 17037
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
172 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
1
Aдмінкомісія
1 200 PLN
Останнє оновлення
26-04-2024
Балкон
буфер обміну

ціна

Ref: 17037
Ціна
4 100 000 PLN
Ціна/m2
23 837 PLN

Ціна 4 100 000 злотих разом зі складським приміщенням

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.