Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Приваблива 1-кімн. | Гай | Мебльована та обладнана | Готова до заселення

Гамільтон Мей з радістю представляє двокімнатну, цікаво обставлену, сонячну квартиру у вроцлавському маєтку Гай.

Квартира знаходиться на останньому поверсі 4-х поверхового будинку. Він має 43 м2 в кВт, і близько 55 м2 після поверху і складається з великої, просторої вітальні з кухнею, з південною експозицією, окремої спальні з вбудованою шафою з північною експозицією, ванної кімнати з ванна та окрема душова кабінка, передпокій з місткою вбудованою шафою. Нерухомість продається з меблями та технікою. Завдяки своєму розташуванню ідеально підійде як для житла, так і для інвестицій.

Інтимна забудова 4 поверхи. Всередині будинку патіо, під будинком паркінг. Перед кварталом багато паркомісць.

Маєток Гай – це забудова, яка характеризується малоповерховими чотириповерховими новобудовами та віллами. Поруч із будівлею, де розташована нерухомість, знаходиться торговий центр Ferio Gaj з численними торговельно-сервісними точками, до складу якого також входить фітнес-центр та чудові ресторани та кафе. Місцями відпочинку та відпочинку є сусідній парк Сковроні та пагорб Гай. Садиба добре сполучена з центром міста та іншими районами. Біля будинку розташовані трамвайні та автобусні зупинки.

Ціна 619 000 злотих + + опціонально додаткове паркомісце в підземному гаражі

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19757
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
43 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
4km
Поверх
4
Aдмінкомісія
650 PLN
дата оновлення
27-03-2024
Кабельне телебачення
інтернет
буфер обміну

ціна

Ref: 19757
Ціна
619 000 PLN
Ціна/m2
14 429 PLN

Ціна 619 000 злотих + + опціонально додаткове паркомісце в підземному гаражі

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.