Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Комфортна трикімнатна квартира з двома балконами на останньому поверсі біля метро Шведська

Гамільтон Мей із задоволенням представляє гарну, стильну, елегантно оброблену двокімнатну квартиру, розташовану на верхньому поверсі інтимної інвестиційної будівлі поруч зі станцією метро Szwedzka. Квартира здана.

Простора двокімнатна квартира площею 69 м2 розташована на п'ятому поверсі. Основними перевагами квартири є панорамні вікна з привабливим краєвидом, функціональне планування кімнат, кондиціонер та два балкони, що належать приміщенню.
Квартира складається з кухні, відкритої у вітальню, двох спалень, ванної кімнати з ванною, гостьового туалету, невеликої гардеробної кімнати та передпокою з вбудованою шафою. Квартира повністю мебльована та оброблена з увагою до деталей. Вікна квартири виходять на вулицю. Шведський і тихий внутрішній дворик.

Квартира здана.

У нас є більше доступних квартир у цій інвестиції.

Цінова пропозиція діє до 30 квітня 2024 року

Szwedzka 4 – це сучасна будівля в центрі Praga Północ, побудована в 2020 році. Ця інтимна інвестиція складається зі 101 комфортабельних квартир, розташованих на п’яти надземних поверхах. Додатково, для комфорту мешканців, на першому надземному поверсі запроектували службові приміщення, а на підземному – паркомісця та складські приміщення. У будівлі також є рецепція та охорона для забезпечення безпеки орендарів.
Натхненний індустріальним минулим Праги, архітектура та дизайн інтер’єру будівлі поєднують традиції та сучасність. Апартаменти мають стильний мінімалістичний інтер'єр з вікнами від підлоги до стелі та просторими терасами. Оформлені в сучасному стилі та оснащені найсучаснішими зручностями, квартири на Szwedzka 4 привабливі як для працюючих професіоналів, так і для молодих сімей, які цінують високий рівень життя.

Квартира розташована в самому центрі атмосферного Praga Północ, одного з найбільш динамічно розвиваються районів столиці, де постіндустріальний ландшафт набуває унікального, космополітичного характеру з великою кількістю кафе, ресторанів і художніх галерей. Чудове розташування помешкання за адресою Szwedzka 4 всього в 4 хвилинах ходьби від станції метро 'Szwedzka', від якої всього за 15 хвилин можна дістатися до бізнес-центру столиці - Rondo ONZ. Розташування будівлі поблизу річки Вісла та навколишніх парків, велосипедних доріжок та зелених зон забезпечує чудовий доступ до розважальних заходів. У безпосередній близькості багато модних місць, атмосферних ресторанів, Wileńska Shopping Center і Koneser Praga Center. Він також знаходиться неподалік від Праського парку, Скаришевського парку та визначних пам'яток Варшави, таких як Старе місто, Національний стадіон, Центр науки Коперника та зоопарк.

Ціна 1 517 670 злотих + опціонально підземний паркінг (80 000 злотих) + опціонально складське приміщення (10 000 злотих)

Якщо вас зацікавила пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20029
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
69 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
4km
Поверх
5
Aдмінкомісія
1 100 PLN
дата оновлення
29-03-2024
Кондиціонер
Балкон
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 20029
Ціна
1 517 670 PLN
Ціна/m2
21 900 PLN

Ціна 1 517 670 злотих + опціонально підземний паркінг (80 000 злотих) + опціонально складське приміщення (10 000 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Комфортна трикімнатна квартира з двома балконами на останньому поверсі біля метро Шведська - plan

Путівник по мікрорайону Praga Północ

Praga Północ - місцевий богемний район на іншому березі річки

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Szwedzka 4

City: Warszawa Street: Szwedzka Region: Praga-Północ Level: 5 Status: existing Number of units: 47 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null
City: Warszawa Street: Szwedzka Region: Praga-Północ Level: 5 Status: existing Number of units: 47 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null

Hamilton May пропонує 47 квартир на продаж (включаючи повністю керовані квартири для довгострокової оренди), розташованих в одному з районів Варшави, що швидко розвивається. Архітектура та дизайн інтер’єру будівлі, натхненні промисловим минулим Праги, поєднують традиції та сучасність. Praga Północ у Варшаві – один із районів столиці, що найбільш динамічно розвивається, де постіндустріальний ландшафт набуває унікального, космополітичного характеру з великою кількістю кафе, ресторанів і художніх галерей. Чудове розташування помешкання за адресою Szwedzka 4 всього в 4 хвилинах ходьби від станції метро Szwedzka, від якої всього за 12 хвилин можна дістатися до бізнес-центру столиці - Rondo ONZ. Розташування будівлі поблизу річки Вісла та навколишніх парків, велосипедних доріжок та зелених зон забезпечує чудовий доступ до розважальних заходів....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.