Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Трикімнатна квартира з двома санвузлами в елегантному житловому будинку в Старій Очоті

Hamilton May представляє сучасну та функціонально мебльовану квартиру в елегантному будинку в Стара Охота, доступна для продажу.

Квартира площею 65,89 м2, висотою 3м. знаходиться на 1 поверсі. Загальна площа складається з: вітальні з кухнею (прибл. 27 м2) з виходом на балкон; головна спальня 12 м2 з ванною кімнатою з ванною (прибл. 5 м2), кімната, яку можна використовувати як спальню або кабінет (10 м2); другий санвузол з душем (прибл. 3 м2) і хол 6 м2. Житлова зона має чудові панорамні вікна на обидві стіни (східну та південну), завдяки чому інтер'єр дуже приємно освітлений. За вікнами видно дерева та сусідні будівлі на задньому плані. При обробці квартири використано поєднання бетону з контрастними м’якими тканинами і теплими кольорами, в результаті чого вийшла оригінальна, тепло-холодна композиція. Квартира обладнана центральним кондиціонуванням. Можливий продаж з меблями на фото. Квартира була описана в статті в журналі про дизайн інтер'єру "Cztery Kąty".

Квартира розташована в затишному 7-поверховому житловому будинку з підземним гаражем, побудованому компанією Sawa Apartments в 2019 році. Будинок охороняється, місця загального користування виконані за високим стандартом.

Помешкання розташоване в самому центрі Стара Охота, в 10 хвилинах від самого центру Варшави. Це місце характеризується легкою доступністю громадського транспорту - автобусів, трамваїв та Західного вокзалу. Поруч багато магазинів (зокрема Hala Kopińska), басейн, фітнес-центр, Och-Teatr та інші точки обслуговування. Найпопулярніші серед варшав'ян парки - Pole Mokotowskie і Park Szczęśliwicki - також знаходяться в 15 хвилинах ходьби.

Ціна 1 665 000 злотих + опціонально підземний паркінг (80 000 злотих )

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20143
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
66 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
3km
Поверх
1
Aдмінкомісія
835 PLN
Останнє оновлення
17-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 20143
Ціна
1 665 000 PLN
Ціна/m2
25 227 PLN

Ціна 1 665 000 злотих + опціонально підземний паркінг (80 000 злотих )

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.