Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Дворівнева квартира в центрі в красивій кам'яниці

Гамільтон Мей представляє на продаж атмосферну двокімнатну квартиру на тихій вулиці в центрі міста.

Дворівнева квартира корисною площею 71,45 м2 (загальна площа 85 м2) з двома спальнями.

Насолодіться унікальною можливістю жити в атмосферному дворівневому будинку площею 71,45 м² (загальна площа 85 м²), розташованому на тихій вулиці Тадеуша Павліковського, в одному з найпривабливіших районів Кракова, лише за декілька хвилин ходьби від Головна площа.

Квартира є надбудовою модерністської кам'яниці 1939 року побудови 2001 року.

Ця квартира поєднує в собі комфорт з історичним шармом історичного унікального багатоквартирного будинку.

Найважливіші характеристики нерухомості:

Унікальний, оригінальний дизайн : Квартира була відремонтована кілька років тому, зберігаючи автентичний характер багатоквартирного будинку.

Приміщення на двох рівнях : на першому рівні ви знайдете вітальню з кухнею, їдальню, кладову з можливістю облаштування ванної кімнати з туалетом, ванною та душем, а також підсобні приміщення. На другому поверсі 2 спальні, санвузол з душем, туалетом і гардеробною. З великої світлої спальні є вихід на плоский дах.

Оригінальна обробка: ясеневий паркет у вітальні квартири, плитка на кухні та у ванній, соснові дошки у спальні та функціональний камін у вітальні додають тепла та елегантності. Опалення квартири здійснюється за допомогою накопичувальних печей ETS з автоматичним керуванням, а гаряча вода підігрівається електрокотлом. В квартирі дерев'яні вікна. Квартира додатково утеплена теплоізоляцією з двох сторін, що робить її надзвичайно теплою.

Цікаво організовані складські приміщення: складські приміщення спроектовані в похилих стелях на першому поверсі.

Чарівне розташування : розташований у тихому тупику з красивими віковими деревами, що забезпечує спокійну обстановку

Ідеальна інвестиція : ідеально підходить як для тих, хто шукає унікальне житло, так і для інвесторів, зацікавлених в оренді.

Квартира продається з меблями та технікою.

Модерністична будівля 1939 р. Доглянута гарна кам'яниця зі збереженими оригінальними деталями. Прибудова квартири включала заміну стелі, добудову першого поверху з цегли та заміну кроквяної конструкції даху. У 2017 році квартира утеплена.

Ми пропонуємо унікальну можливість пожити в унікальній, дворівневій квартирі, розташованій в самому центрі Кракова, всього в 800 метрах від Головної площі. Це ідеальне місце для тих, хто хоче бути в центрі подій, насолоджуватися всіма визначними пам'ятками міста і водночас відчути спокійну атмосферу чарівних околиць Старого міста.

Унікальне розташування: Близькість площі Ринок та численні магазини, ресторани та кафе на сусідніх вулицях гарантують найвищий комфорт життя.

Легка транспортна доступність: відмінне транспортне сполучення дозволяє швидко пересуватися містом.

Близькість до зелених насаджень: неподалік є чудові парки, такі як Краківський парк, Парк Джордана та Блоня, які ідеально підходять для прогулянок та активного відпочинку.

Атмосфера Старого міста: проживання в цьому місці дозволяє насолоджуватися спокоєм, чарівністю та багатою історією та архітектурою цього унікального місця.

Ціна 1 450 000 зл

Якщо ви зацікавлені в перегляді квартири, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20234
Місто
Мікрорайон
Площа
71 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
1km
Поверх
4
Aдмінкомісія
626 PLN
Останнє оновлення
22-04-2024
інтернет

ціна

Ref: 20234
Ціна
1 450 000 PLN
Ціна/m2
20 423 PLN

Ціна 1 450 000 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Дворівнева квартира в центрі в красивій кам'яниці - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.