Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Квартира з терасою у Вавері, ідеально підходить для сім'ї

Гамільтон Мей із задоволенням представляє пропозицію про продаж квартири з терасою, розташованої у Вавері, ідеальної для сім'ї.

Приміщення площею 91 м2 складається з тамбуру та сходів, розташованих на першому та другому поверсі нерухомості. Житлова частина починається з другого поверху, де розташована вітальня з кухнею та виходом на прилеглу лоджію. На цьому рівні також є гостьовий туалет і сходи, що ведуть на третій і останній поверх будівлі, де знаходяться три спальні та велика простора ванна кімната.

Квартира свіжооброблена та готова до власного облаштування.

В квартирі встановлений автономний газовий котел, що дозволяє задовольнити індивідуальні побажання щодо теплового комфорту та не створює проблеми для спільного розрахунку за газ.

Приміщення є частиною нового рядного будинку на 12 житлових одиниць. Будинок зданий в експлуатацію в 2022 році.

Об'єкт розташований на тихій, затишній вулиці. Прибудинкова територія добре розвивається, пропонуючи мешканцям все більше можливостей та комфорту, а також поруч школи, ресторани, магазини, аптеки та швидкісна траса.

Ціна 1 000 000 злотих включає зовнішнє паркомісце

Будь-хто, хто зацікавлений у вищевказаній пропозиції, може зв’язатися з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 19923
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
91 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
9km
Поверх
Parter
Aдмінкомісія
500 PLN
дата оновлення
24-01-2024
Балкон
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 19923
Ціна
1 000 000 PLN
Ціна/m2
10 989 PLN

Ціна 1 000 000 злотих включає зовнішнє паркомісце

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

City: Warszawa Street: Trakt Lubelski Region: Wawer Subregion: Zerzeń Distance to centre: 8.99 km Price: 1000000 PLN Bedrooms: 3 Bathrooms: 2 Size: 91m2 Price/m2: 10989 PLN - plan

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.