Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Будинок з гарним садом на Садибі

Гамільтон Мей представляє будинок площею 270 м2 з гарно впорядкованим садом у тихому та спокійному районі.

Представлений будинок має 270 м² загальної площі. Складається з п'яти кімнат, кухні, ванної кімнати, гардеробу та туалету. Головний коридор виходить на містку гардеробну. Дверний отвір справа веде до великої вітальні з каміном. Ліворуч розташована окрема кухня з виходом у сад. На цьому рівні також розташований туалет. Сходи ведуть в прохідний коридор першого поверху. На верхньому поверсі розташована одна спальня праворуч і дві додаткові, розташовані навпроти одна одної, а також ванна кімната з душем і туалетом, розташована в коридорі між спальнями. У підвалі розташована пральня/сушарка, а також два підсобних приміщення. Будинок дійсно просторий - кухня та ванна повністю обладнані та мебльовані. Решта кімнат немебльовані - в коридорі, ванній кімнаті та на кухні підлога викладена плиткою - в інших кімнатах дерев'яний паркет. Металопластикові вікна. На ділянці є гараж та інші паркувальні місця. Пропозиція ідеально підходить для тих, хто цінує тихий і спокійний район, який знаходиться недалеко від центру міста.

Будинок дворівневий. Він був побудований наприкінці 60-х років і був додатково розширений і модернізований в 2000 році. Він добре доглянутий і має естетичний вигляд - є домофон біля головного входу, а також 500 м² гарний сад на задній частині. Це ідеальне місце для відпочинку та дозвілля.

Розташування забезпечує зручне сполучення з центром міста. На автомобілі до нього можна під’їхати не більше ніж за 20 хвилин, в залежності від заторів. Крім того, дуже добре розвинена місцева мережа громадського транспорту. Вулицями Gołkowska та Powsińska курсують різні автобусні лінії. У цьому районі розташовані численні школи та навчальні заклади, такі як Британська школа, дитячий садок, гімназія, мовна школа для дітей та молоді, музична школа та Французький ліцей де Варсові. На території розташовано багато зелених зон.

Ціна 13000 злотих на місяць + комунальні (1200 злотих) включаючи місце для зберігання

Будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May, щоб отримати більше інформації про це помешкання.

Деталі нерухомості

Ref: 5072
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
200 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
1
Від центру
6km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
500 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
12-04-2024
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
буфер обміну

ціна

Ref: 5072
Ціна за місяць
13 000 PLN
Ціна/m2
65 PLN

Ціна 13000 злотих на місяць + комунальні (1200 злотих) включаючи місце для зберігання

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.