Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасний напівбудинки на закритому селищі в Кабатах

Гамільтон Мей представляє будинок, розташований у закритому селищі поблизу Кабацького лісу.

Будинок 196 м².
Перший поверх містить вітальню з каміном, сполучену з коридором та частково відкритою кухнею (63 м²), також є окремий туалет. Коридор веде в гараж площею 16 м² на одну машину.
На першому поверсі є три спальні, в тому числі головна спальня з окремою ванною кімнатою з ванною, а також вихід на терасу. На поверсі також знаходиться ще одна ванна кімната, до якої можна потрапити прямо з коридору.
На верхньому поверсі є великий відкритий простір, який можна використовувати як зону відпочинку, офісну зону, а також підсобну зону, де встановлені бойлер та пральна машина.
Вся нерухомість виконана за хорошим стандартом - кухня оснащена повним набором необхідної техніки (холодильник/морозильна камера, духовка, посудомийна машина, мікрохвильова піч, індукційна плита). Біля будинку є додаткове місце для паркування - вся нерухомість розташована на ділянці площею 400 м². Власність має багато зелені, а також автоматичні системи погоди та освітлення.

Власність належить до захищеного та огородженого поселення Villa Moderne, розробленого компанією Bouygues Immobilier. Поселення складається з 30 напівквартирних будинків - їх яскраві фасади з бордовими деталями надають всьому комплексу дуже стильний вигляд.

Поселення розташоване в Кабатах, на вулиці Велняна, в декількох кроках від Кабацького лісу - найбільшого лісового масиву в усій Варшаві. Завдяки численним туристичним і рекреаційним маршрутам ця територія абсолютно ідеальна для відновлення сил після виснажливого дня. місцева інфраструктура дуже добре розвинена (Tesco, Lidl, місцевий ринок). Станція метро Kabaty розташована всього за 15 хвилин ходьби від готелю, а автобусна зупинка - за 3 хвилини ходьби.

Ціна 12 000 злотих на місяць + адмінкомісія (150 злотих) + комунальні послуги (1300 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб дізнатися більше про це майно або організувати його огляд.

Деталі нерухомості

Ref: 5357
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
196 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
11km
Кількість поверхів
3
Розмір земельної ділянки
398 m2
Min. okres wynajmu:
24 miesięcy
Dostępne od:
29 2024
Останнє оновлення
24-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Охорона/сторож

ціна

Ref: 5357
Ціна за місяць
12 000 PLN
Ціна/m2
61 PLN

Ціна 12 000 злотих на місяць + адмінкомісія (150 злотих) + комунальні послуги (1300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.