Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Просторий будинок 240 метрів на великій ділянці з гаражем під Краковом

Гамільтон Мей з радістю представляє окремий будинок 240 метрів з подвійним гаражем на ділянці 14 соток.

Приміщення дуже просторе, добре освітлене. На першому поверсі розташована велика вітальня, відкрита кухня, кабінет та санвузол. На першому поверсі знаходиться головна спальня з гардеробною, 3 кімнати та санвузол. Крім того, в підвалі кімната для ігор, вистав і кіно з міні-кухнею. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою.

Власність складається з ділянки 14 соток, великого саду, тераси, гриль-зони, окремого подвійного гаража та основної будівлі площею 240 м2. Будинок 2010 року побудови, повністю огороджений та забезпечений сигналізацією. Оновлено та підготовлено до довгострокової оренди. Досі в ньому жили лише власники.

Помешкання розташоване в Забежові, селі поблизу Кракова, неподалік від прекрасного Забежовського лісу.

Це ідеальне місце для людей, які шукають спокою подалі від міської суєти та зручного доступу до північно-західної частини Кракова.
Приблизно за 10 хвилин на машині ви доїдете до торгового центру - Factory Kraków. Менш ніж за 20 хвилин можна дістатися до Galeria Bronowice, IKEA, Makro або Castorama. І менш ніж за 15 хвилин ми дістанемося аеропорту в Баліце.

У Забежові є численні магазини (Lidl, Biedronka), ресторани, школи та дитячі садки. Також біля будинку зупинка громадського транспорту Краків.

Ціна 9500 злотих на місяць, включаючи адмінкомісії + комунальні послуги (1150 злотих) в т.ч. гараж (будинок) + опціонально інтернет і ТБ (111 злотих)

Щиро запрошуємо до нашого офісу!

Деталі нерухомості

Ref: 18397
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
240 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
13km
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
1400 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
30-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 18397
Ціна за місяць
9 500 PLN
Ціна/m2
40 PLN

Ціна 9500 злотих на місяць, включаючи адмінкомісії + комунальні послуги (1150 злотих) в т.ч. гараж (будинок) + опціонально інтернет і ТБ (111 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.