Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Здається в оренду окремий будинок з сауною в тихому тихому районі південної частини Кракова

Гамільтон Мей із задоволенням представляє просторий окремий будинок площею 275 м2 корисної площі, доступний для оренди в тихому та спокійному районі району Прокоцім.

Будинок складається з трьох рівнів: рівень -1 (стандартна висота стелі), перший поверх та мансарда. На рівні -1 знаходяться: ванна кімната з сауною, котельня з пральною, спальня, велика кімната та гараж. На першому поверсі: простора вітальня з каміном та кухнею, хол з великою вбудованою шафою, санвузол та кімната, яку можна використовувати як кабінет. Мансарда містить три спальні та простору ванну кімнату. Вітальня має вихід на стриману терасу з південно-західним виходом. Будинок частково умебльований і виконаний за дуже хорошим стандартом. З його південно-західного боку також можна знайти доглянутий сад, доступний мешканцям нерухомості.

Представлений будинок 2006 року побудови. Розташований на земельній ділянці 7 соток. Будинок обладнаний газовим опаленням та сигналізацією - також охороняється. Крім вільного місця в гаражі, ще один автомобіль можна припаркувати на критому паркувальному місці.

Будинок знаходиться в тихому, тихому районі, бл. 3 км від південної ділянки об’їзної дороги міста. За 300 м знаходиться зупинка громадського транспорту. Неподалік також розташований парк Єржмановських.

Ціна 7900 злотих на місяць + комунальні (1250 злотих) + сміття 90 злотих + садівник 600 злотих + додаткова охорона 105 злотих включно з гаражем (будинком), включно зі складськими приміщеннями

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб отримати більше інформації або домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 10996
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
275 m2
Спальні
5
Ванні кімнати
3
Від центру
5km
Кількість поверхів
3
Розмір земельної ділянки
700 m2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
20-03-2024
Балкон
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 10996
Ціна за місяць
7 900 PLN
Ціна/m2
29 PLN

Ціна 7900 злотих на місяць + комунальні (1250 злотих) + сміття 90 злотих + садівник 600 злотих + додаткова охорона 105 злотих включно з гаражем (будинком), включно зі складськими приміщеннями

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.