Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Офісне приміщення в престижному комплексі The Tides

Гамільтон Мей із задоволенням представляє сучасні офісні приміщення, розташовані в найпрестижнішій будівлі - The Tides.

Tides — це унікальна інвестиція, розташована прямо на березі Вісли, що пропонує 13 000 м² сучасних офісних приміщень. Пропонований модуль має 1120 м2 площі, однак окремі приміщення можуть бути з’єднані. Стандартна офісна обробка

Цей ексклюзивний комплекс складається з семи надземних рівнів і одного підземного. Офісна будівля надає своїм орендарям 75 підземних та 50 наземних паркомісць. Будівля відповідає найвищим технічним та екологічним стандартам - має сертифікат BREEAM (дуже хороший рівень). Його спроектувала престижна архітектурна студія Kuryłowicz & Associates, і це був останній проект професора Стефана Куриловича. Ця унікальна будівля стоїть вище за всі доступні офісні приміщення у Варшаві як з точки зору естетики, так і функціональності. Об’єкт оснащений повною системою кондиціонування повітря, детекторами диму, спринклерами, електричною та ІТ-проводкою, оптоволокном, контролем доступу, охороною та іншими зручностями. Привабливе розташування забудови та можливість вільного облаштування внутрішніх приміщень створюють ідеальні умови для ведення різноманітної підприємницької діяльності.

Комплекс Tides розташований у привабливому районі на вулиці Віошлярській, на перехресті мосту Понятовського та Віслостради. Центральне розташування інвестиції робить його легко доступним завдяки великій кількості автобусів, трамваїв, потягів і станції метро Centrum Nauki Kopernik поблизу, або на автомобілі, а також завдяки кількості велосипедних доріжок для велосипедистів.

Ціна по заявці.

Щоб дізнатися більше про цю унікальну пропозицію, зв’яжіться з представниками Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 10954
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
1120 m2
Pomieszczenia
1
Układ
Elastyczny
Від центру
2km
Min. okres wynajmu:
60 miesięcy
Останнє оновлення
18-04-2024
Кондиціонер
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 10954
Ціна за місяць
Дізнатись ціну

Ціна по заявці.

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Powiśle

Powiśle - наймодніший район столиці біля річки

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Biura w The Tides

Development
Development

Tides — це унікальна інвестиція, розташована прямо на березі Вісли, яка пропонує 13 000 м2 сучасних офісних приміщень. Цей ексклюзивний комплекс складається з семи надземних рівнів і одного підземного. Офісна будівля надає своїм орендарям 75 підземних та 50 наземних паркомісць. Будівля відповідає найвищим технічним та екологічним стандартам - має сертифікат BREEAM (дуже хороший рівень). Його спроектувала престижна архітектурна студія Kuryłowicz & Associates, і це був останній проект професора Стефана Куриловича. Ця унікальна будівля стоїть вище за всі доступні офісні приміщення у Варшаві як з точки зору естетики, так і функціональності. Об’єкт оснащений повною системою кондиціонування повітря, детекторами диму, спринклерами, електричною та ІТ-проводкою, оптоволокном, контролем доступу, охороною та іншими зручностями. Привабливе розташування комплексу та можливість вільного облаштування внутрішніх приміщень створюють ідеальні умови для ведення різноманітної підприємницької діяльності....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.