Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Комфортна та простора квартира розташована в центрі - вул. Асника

Гамільтон Мей хоче представити в оренду дворівневу квартиру, розташовану в центрі Кракова - вул. Асника.

Представлена нерухомість загальною площею 75 м2 є дворівневою квартирою і складається з: 1-го поверху - просторої вітальні, повністю обладнаної та мебльованої кухні з обідньою зоною, коридору з просторим стелажем та туалету. 2 поверх - 2 комфортні спальні, одна з яких має велику вбудовану комору та просторий санвузол з душовою кабіною. У головній спальні встановлено кондиціонер. Всі вікна квартири виходять на задню частину будинку, що забезпечує спокій і тишу. Квартира повністю мебльована та виконана за дуже хорошим стандартом.

Представлена нерухомість розташована в добре збереженій багатоквартирній будівлі.

Фантастичне розташування, квартира розташована в самому центрі Кракова на тихій тупиковій вулиці. Старе місто, включаючи Ринкову площу, розташоване приблизно за 5 хвилин ходьби, одне з найважливіших районів Кракова. В районі є зупинка громадського транспорту (автобуси та автобуси), магазини, кафе, ресторани та інші зручності.

Ціна 4500 злотих на місяць + адмінкомісії (950 злотих) включаючи комунальні послуги

Щоб домовитися про перегляд цієї квартири, будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 9300
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
74 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
w centrum
Поверх
3
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
31-03-2024
Кондиціонер
Балкон
інтернет

ціна

Ref: 9300
Ціна за місяць
4 500 PLN
Ціна/m2
60 PLN

Ціна 4500 злотих на місяць + адмінкомісії (950 злотих) включаючи комунальні послуги

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.