Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Стильна квартира з садом у Чижинах

Гамільтон Мей з радістю представляє комфортабельну 2-кімнатну квартиру з садом у новій інвестиції в Чижинах

Інтер'єр складається з міні-кухні, з'єднаної з вітальнею, затишної спальні та сучасної ванної кімнати, що забезпечує все необхідне для комфортного життя. Розташована на першому поверсі квартира забезпечує легкий доступ і зручність. Додатковою перевагою є чарівний сад, який є ідеальним місцем для відпочинку на природі. Житлова зона дуже добре освітлена завдяки великим вікнам, що робить інтер'єр світлим і приємним.

Це ідеальне місце для всіх, хто цінує сучасний дизайн і функціональність, вписані в позачасову архітектурну форму. Безшумні ліфти полегшують пересування між поверхами. Крім того, будівлі були збагачені приміщеннями загального користування – кімнатами для інвалідних візків і кімнатами для велосипедів. У фасадній будівлі розташовані службові приміщення, які пропонують мешканцям численні зручності, такі як косметичні та стоматологічні послуги та ясла/дитячий садок.

Інвестиція розташована недалеко від центру, будинок добре сполучений з усім містом трамваєм (до найближчої зупинки менше 300 м) та автобусом (до найближчої зупинки менше 300 м).

Ціна 2999 злотих на місяць + адміністративна оренда (399 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) + опціонально підземний паркінг (299 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з нами.

Деталі нерухомості

Ref: 20182
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
33 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
5km
Поверх
Parter
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
03-04-2024
Сад
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 20182
Ціна за місяць
2 999 PLN
Ціна/m2
91 PLN

Ціна 2999 злотих на місяць + адміністративна оренда (399 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) + опціонально підземний паркінг (299 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.