Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішна однокімнатна квартира в Старій Празі

Hamilton May представляє гарну квартиру високого стандарту, яка пропонується в оренду, ідеально підходить для тих, хто шукає комфортну квартиру в таунхаусі.

Квартира площею 50 м2 розташована на останньому, п'ятому поверсі відреставрованого таунхауса. Складається з вітальні з кухнею, спальні, гардеробу, підсобної кімнати та санвузла. Квартира виконана на високому рівні з увагою до кожної деталі. У всіх кімнатах дерев'яний паркет, якісна кухонна техніка (холодильник, духовка, індукційна плита, посудомийна машина), санвузол з душем. У квартирі також є кондиціонер у вітальні, який також буває дуже високим (до 3,8 метрів).

Brzeska 18 – гарний відремонтований кам’яниця Менахема Ротлеві 1914 року; вона залишається однією з найбільш впізнаваних кам'яниць на правому березі річки Варшави. Готель розташований лише за 5 хвилин ходьби від станції метро Warszawa Wileńska та залізничної станції Dworzec Wschodni. Процвітаючий центр Praga Koneser, а також ресторани та кафе також розташовані неподалік.

Praga Północ – відносно невеликий район Варшави, розташований на правому березі Вісли, відомий своєю довоєнною архітектурою, популярний завдяки численним пам’яткам так званого варшавського фольклору. Ідеальний доступ до громадського транспорту; метро (Dworzec Wilenski), автобуси та трамваї. До центру Варшави (Банкова площа або станція метро Świętokrzyska) можна дістатися всього за 10 хвилин.

Ціна 4300 злотих на місяць + адмін комісія (500 злотих) + комунальні послуги (200 злотих)

Hamilton May запрошує вас організувати перегляд цієї унікальної квартири.

Деталі нерухомості

Ref: 14752
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
50 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
5
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
14 2024
Останнє оновлення
22-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Охорона/сторож

ціна

Ref: 14752
Ціна за місяць
4 300 PLN
Ціна/m2
86 PLN

Ціна 4300 злотих на місяць + адмін комісія (500 злотих) + комунальні послуги (200 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Praga Północ

Praga Północ - місцевий богемний район на іншому березі річки

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

Як берлінський Кройцберг – колоритний район, відомий своїми кафе, галереями та активною місцевою громадою.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.