Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Елегантність біля парку

Відкрийте для себе неперевершену елегантність у цій вишуканій квартирі з 3 спальнями, яка ідеально розташована поруч із пишним парком Маршала Едварда Ридз-Шмігли. Пропонуючи унікальне поєднання спокою та вишуканості, це помешкання є свідченням високого рівня життя, призначене для сімей або професіоналів, які шукають поєднання спокою та міського доступу. Завдяки частково мебльованим просторам і захоплюючим краєвидам на парк ця квартира підносить спосіб життя до мистецтва.

Квартира займає вражаючі 103 м2 і продумано спланована для максимального комфорту та стилю. Велика зона вітальні із затишною обідньою зоною створює основу для незабутніх зустрічей. Напіввідкрита кухня, обладнана першокласною технікою, чекає на кулінарні пригоди. Конфіденційність і елегантність визначають спальні, головний люкс має окрему ванну кімнату та окремий балкон, а друга спальня пропонує комфорт і розкіш з власною ванною кімнатою. Доповненням квартири є зручний гостьовий туалет, затишний передпокій та універсальне підсобне приміщення, що робить цю резиденцію не тільки красивою, але й дуже функціональною.

Ця квартира розташована в престижній будівлі, яка забезпечує безпеку та забезпечує цілодобовий захист мешканцям. Архітектурна витонченість будівлі відображає сучасні почуття, обіцяючи комфортне та безпечне середовище проживання. Завдяки чудовому розташуванню та доглянутим приміщенням, сама будівля є значною частиною привабливості нерухомості.

Поруч із парком маршала Едварда Ридз-Шмігли ця квартира займає бажане місце у варшавському районі Повісле. Це розташування поєднує в собі спокій життя біля парку та зручність міського життя. Неподалік у жвавій місцевості є заклади харчування, магазини та розваги, а також такі основні послуги, як аптеки та медичні центри. Виняткове транспортне сполучення забезпечує легку доступність ділових і розважальних районів міста, що робить це ідеальне місце для тих, хто цінує гармонію природи та міського життя.

Ціна 12 000 злотих на місяць + адмінкомісії (1600 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) включаючи підземний паркінг

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 20180
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
103 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
2km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
02-05-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 20180
Ціна за місяць
12 000 PLN
Ціна/m2
117 PLN

Ціна 12 000 злотих на місяць + адмінкомісії (1600 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) включаючи підземний паркінг

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.