Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Трикімнатна квартира біля Щенслівіцького парку з лоджією

Hamilton May представляє пропозицію оренди функціональної квартири, розташованої в безпосередній близькості від прекрасного Щенслівіцького парку, ідеального варіанту для сім'ї з дітьми.

Площа квартири 78 м2, лоджія 6 м2. Складається з просторої вітальні з міні-кухнею з островом та обідньою зоною з виходом на лоджію, головної спальні з виходом до ванної кімнати, куди також можна потрапити з коридору, а також другої більшої спальні для двох дітей. . В передпокої є додаткова вбудована шафа. Підлога з натурального дерева, свіжий ремонт. Квартира двостороння, північ-південь, світла завдяки великій віконній поверхні. До квартири входить паркомісце в підземному гаражі.

Квартира розташована на другому поверсі будинку, який знаходиться в закритому затишному житловому масиві 2011 року. В підвалі будинку є гараж. Крім того, є кімната для велосипедів. Маєток під наглядом та охороною.

Найбільшою перевагою нерухомості є безпосередня близькість Щенслівіцького парку, який є ідеальним місцем для відпочинку чи відпочинку серед зелені. Розташування також є дуже привабливим через близькість головних артерій Охоти, що дозволяє легко дістатися не лише до Середмістя, а й до бізнес-центру в Мокотові чи аеропорту імені Шопена. Прибл. 5 хвилин можна доїхати до Західного вокзалу, бл. 10 хвилин. до центрального вокзалу можна доїхати за 15 хвилин. до аеропорту. Розгалужена сервісна та комерційна інфраструктура, поруч, зокрема, ТРЦ Blue City та Reduta.

Ціна 7000 злотих на місяць включає адміністративну оренду + комунальні послуги (500 злотих) входить місце в підземному паркінгу

Якщо вас зацікавила наведена вище пропозиція, зв’яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20137
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
78 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
4km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
23-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 20137
Ціна за місяць
7 000 PLN
Ціна/m2
90 PLN

Ціна 7000 злотих на місяць включає адміністративну оренду + комунальні послуги (500 злотих) входить місце в підземному паркінгу

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.