Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Двокімнатна квартира в довоєнному таунхаусі по вулиці Дмоховського

Гамільтон Мей з радістю представляє чудову квартиру площею 57 м2 в районі Середмістя.

Представлена квартира складається з; елегантна передпокій з місткими вбудованими шафами, вітальня з кухонною прибудовою та зручним диваном (укомплектована найякіснішою побутовою технікою та електронікою), а також комфортна спальня з виходом на затишний французький балкон. Ця гармонійно оброблена квартира дуже представницька. Крім того, у холі, спальні та зоні, що з’єднує вітальню та спальню, є просторі гардеробні, які пропонують багато зручного місця для зберігання.

Кам'яниця була побудована в 1936 році відомим архітектором Станіславом Ротбергом. Представлена квартира знаходиться на третьому поверсі комплексу; він повністю відремонтований і раніше не використовувався. Вигідне розташування з півночі на південь у поєднанні з надзвичайно високими стелями (понад 3 метри) роблять приміщення дуже світлим і просторим.

Розташування помешкання забезпечує чудовий доступ до всіх інших районів міста, включаючи центр, куди можна дістатися всього за 5 хвилин. Район дуже тихий, спокійний і наповнений зеленню (включаючи прекрасний парк Śmigłego - Rydza). Крім того, неподалік можна легко знайти розвинену комерційну та сервісну інфраструктуру, а також безліч чарівних кафе та ресторанів, а також Варшавський центр спорту та відпочинку.

Ціна 5000 злотих на місяць + комунальні (120 злотих)

Hamilton May запрошує вас відвідати наші офіси та отримати більш детальну інформацію або домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 14629
Місто
Мікрорайон
Площа
57 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
3
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
23-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення

ціна

Ref: 14629
Ціна за місяць
5 000 PLN
Ціна/m2
88 PLN

Ціна 5000 злотих на місяць + комунальні (120 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.