Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Світла та простора квартира в Середмістя

Hamilton May представляє дуже світлу і високу квартиру в таунхаусі в самому центрі Варшави. Готель був спроектований таким чином, щоб мати схожість з класичною архітектурою ар-деко 30-х років. Квартира розташована біля Старого міста, в дуже привабливій частині Варшави. Він ідеально підходить для пар або одинаків, які цінують високі стандарти та чудове розташування.

Представлена однокімнатна квартира має дуже функціональне планування, розташована на 5 поверсі комплексу. З вікон відкривається панорамний вид на Старе місто. В усі кімнати можна потрапити з коридору. Світла вітальня з великими балконними вікнами, кутовим диваном, телевізором, великими шафами, а також обідньою зоною. Спальня виконана в біло-сірих кольорах - в ній двоспальне ліжко, велика шафа і робоча зона. Окрема кухня (в елегантних чорно-білих кольорах) повністю обладнана та має виняткові великі вікна, з яких відкривається прекрасний вид. Ванна кімната обладнана тропічним душем. Нарешті, до квартири приєднується підвал.

Цей спокійний історичний таунхаус Казімєжа Спінки був побудований у 1945 році в районі Старого міста. Примітно, що всі його господарські будівлі повністю збереглися. На них присутні оригінальні орнаменти. Забудова є унікальним місцем на карті Варшави.

Готель розташований в історичній частині Варшави, лише за декілька кроків від Нового Свята та Старого міста. Він пропонує дуже хороше автобусне та трамвайне сполучення. Нарешті, дістатися до станції метро Nowy Świat займає лише 5 хвилин.

Ціна 5300 злотих на місяць + адмінкомісії (1200 злотих) + комунальні послуги (250 злотих) включаючи місце для зберігання

Ми запрошуємо всіх зацікавлених осіб зв'язатися з Hamilton May і домовитися про перегляд цього майна.

Деталі нерухомості

Ref: 10288
Місто
Вулиця
Площа
68 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
5
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
22-04-2024
Кабельне телебачення
інтернет
буфер обміну

ціна

Ref: 10288
Ціна за місяць
5 300 PLN
Ціна/m2
78 PLN

Ціна 5300 злотих на місяць + адмінкомісії (1200 злотих) + комунальні послуги (250 злотих) включаючи місце для зберігання

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Центр міста - серце столиці

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

Центр Варшави вражає своєю столичною атмосферою: тут панують скляні вежі, розкішні житлові будинки та жваві вулиці. Однак він приховує ще багато цікавинок...

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.