Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Квартира в інвестиційному "Rondo Wiatraczna" на 14 поверсі з панорамним видом на Варшаву

Гамільтон Мей представляє гарну квартиру в новому інвестиційному комплексі Rondo Wiatraczna, на 14 поверсі.

Квартира площею 42 м2 складається з просторої вітальні з кухнею, дуже затишної спальні з вбудованою шафою, елегантної ванної кімнати з душовою кабіною та скляного холу. Квартира виконана в дуже світлому, свіжому стилі. Обладнаний якісною електронікою та побутовою технікою. З балкона відкривається чудова панорама Варшави з боку Національного стадіону.

Висотний комплекс Rondo Wiatraczna побудований у Варшаві в районі Praga Południe, на вулиці Grochowska 207. Будівництво будівлі почалося в другому кварталі 2016 року і завершилося всього за 21 місяць. Доступні комерційні площі цього 18-поверхового комплексу нерухомості становлять 11 000 м2, тоді як пропоновані офісні площі досягають майже 2000 м2. Генеральним підрядником будівництва є будівельна компанія Unibep з Бєльська Підляського. Rondo Wiatraczna є інвестицією компанії Dantex у Варшаві, її спроектували архітектори архітектурного агентства FS&P Arcus Fajnaś Ścisło & Partnerzy.

Комплекс Rondo Wiatraczna має чудове розташування та пропонує доступ до добре розвиненої комунікаційної інфраструктури та засобів громадського транспорту. Завдяки цьому до центру міста можна дістатися всього за 15 хвилин. Крім того, в околицях комплексу розташовано багато закладів обслуговування, а також комерційних, освітніх та медичних закладів. Припаде до смаку і тим, хто цінує розваги та культуру.

Ціна 3600 злотих на місяць + адмінкомісії (650 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих) + Інтернет і ТБ (150 злотих)

Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом.

Деталі нерухомості

Ref: 15296
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
42 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
5km
Поверх
14
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
16-04-2024
Балкон
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 15296
Ціна за місяць
3 600 PLN
Ціна/m2
86 PLN

Ціна 3600 злотих на місяць + адмінкомісії (650 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих) + Інтернет і ТБ (150 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.