Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора однокімнатна квартира з садом в районі Каменек

Hamilton May представляє квартиру в оренду на Praga Południe в комплексі Praga Arte.

Представлена квартира складається з вітальні з кухнею, ванної кімнати та саду. Санвузол обладнаний душовою кабіною. Квартира функціонально мебльована і має гарне планування, що робить приміщення просторим і практичним.

Проект Praga Arte, розташований на вулиці Żupnicza, далеко від суєти головної артерії Праги, є ідеальним місцем для життя. Поруч є багато магазинів, де можна робити щоденні покупки, а також неподалік від Różycki Bazar та торгового центру Galeria Wileńska. Також в околицях багато дитячих садків і шкіл.

У безпосередній близькості є багато цікавих рішень для відпочинку. По сусідству є критий басейн з олімпійським. Влітку достатньо короткої прогулянки, щоб опинитися на пляжі Вісли та скористатися багатьма модними клубами, що працюють там, як-от «La Playa», «Plażowa» та «Temat Rzeka», або жвавою вулицею Зомбковська з її кліматичні паби. Ви також можете провести час в одному з двох парків: Skaryszewski або Praski Park, або ви можете здійснити подорож з дітьми до сусіднього зоопарку.

Ціна 3000 злотих на місяць + адмінкомісії (560 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) в т.ч. підземний паркінг, в т.ч. складське приміщення

Запрошуємо зв’язатися з нами, щоб домовитися про перегляд або отримати більше інформації про цю нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 17253
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
34 m2
Спальні
studio
Ванні кімнати
1
Від центру
5km
Поверх
Parter
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
26-04-2024
Сад
Ліфт
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 17253
Ціна за місяць
3 000 PLN
Ціна/m2
88 PLN

Ціна 3000 злотих на місяць + адмінкомісії (560 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) в т.ч. підземний паркінг, в т.ч. складське приміщення

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.