Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Нова мебльована 1 кімнатна квартира преміум стандарт - Біскупін

Гамільтон Мей із задоволенням представляє елегантну, світлу, стандартну квартиру преміум-класу в новобудові в Біскупіні, Вроцлав.

Запрошуємо в оренду ексклюзивну квартиру на першому поверсі. Основний простір - це елегантна вітальня, поєднана з повністю обладнаною міні-кухнею, витриманою в сучасному стилі, оснащеною новітньою побутовою технікою. Ідеально освітлений інтер'єр радує своїм шармом. У квартирі є окрема спальня та стильна ванна кімната з просторою душовою кабіною. Усі елементи інтер’єру, від меблів до найдрібніших деталей, були ретельно відібрані та виготовлені з матеріалів найвищої якості, розроблені досвідченими архітекторами. Великі панорамні вікна та скляні стіни створюють неповторну атмосферу, ідеальну для відпочинку та дозвілля

Willa Grottgera на Біскупіні - це унікальне житло для оренди, що поєднує в собі комфорт, сучасність і красу, розташоване в районі з глибокими традиціями з дуже хорошою репутацією серед мешканців і престижним місцем проживання. У будинку 11 однокімнатних, двокімнатних квартир. З тильної сторони будинку є парковка для мешканців та зелені зони для мешканців.

Квартира розташована на вулиці Ґротгера, у зеленій та престижній частині старого Біскупіна, що нагадує віллу, у безпосередній близькості від вулиці Кароля Ольшевського, що забезпечує доступ до трамвайного транспорту та швидкий доступ до площі Грюнвальдзкі та центру міста. Біскупін – один із наймодніших районів Вроцлава. Він приваблює туристів і заможних інвесторів, які вкладають свої капітали в післянімецькі вілли, оточені зеленню та історичними пам'ятками, розташовані в безпосередній близькості від популярних туристичних об'єктів міста. Район відомий своїми великими зеленими зонами, серед яких Щитницький парк і Японський сад, добре відомі туристам. Найпопулярнішою будівлею Біскупіна, занесеною до списку ЮНЕСКО, є Hala Ludowa (Зала Століття), поруч з якою розташований знаменитий Вроцлавський зоопарк. Околиці готелю сприятливі для велосипедних прогулянок. Громадським транспортом до головної площі можна доїхати приблизно за 15 хвилин.

Ціна 3240 злотих на місяць + адміністративна оренда (379 злотих), включаючи комунальні послуги + необов'язкове зовнішнє паркувальне місце (100 злотих) + необов'язково Інтернет і телебачення (60 злотих)

Якщо ви зацікавлені в перегляді цієї квартири, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20168
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
36 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
4km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
05 2024
Останнє оновлення
02-05-2024
Кондиціонер
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 20168
Ціна за місяць
3 240 PLN
Ціна/m2
90 PLN

Ціна 3240 злотих на місяць + адміністративна оренда (379 злотих), включаючи комунальні послуги + необов'язкове зовнішнє паркувальне місце (100 злотих) + необов'язково Інтернет і телебачення (60 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Biskupin

Біскупін – чарівний міжвоєнний Вроцлав

Модерністичний житловий масив міжвоєнних золотих років.

Модерністичний житловий масив міжвоєнних золотих років.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.