Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Світла комфортна квартира в Platinum Towers

Hamilton May представляє в оренду світлу однокімнатну квартиру на 3-му поверсі Platinium Towers з гарним видом на центр Варшави. Квартира виконана за високим стандартом і зберігається в дуже хорошому стані. Ця пропозиція є ідеальним вибором для однієї людини або пари.

Квартира площею 45 м2 включає в себе простору вітальню з кухнею, затишну ванну кімнату і затишну світлу спальню. Квартира укомплектована кондиціонером та високоякісною електронікою та побутовою технікою. Квартира спроектована з увагою до деталей, що робить її чудовою завжди.

Ексклюзивний комплекс Platinium Towers являє собою комплекс з двох плоских веж-близнюків висотою 80 метрів, які з’єднані загальним першим поверхом, який займає торговий центр. За високу якість технічних рішень у 2011 році розробка була відзначена нагородою «Platinum Drill».

Комплекс розташований у західній частині центру Варшави, глибоко в межах ділянки між вулицями Гржибовська та Вроня, безпосередньо біля готелю Hilton та тренажерного залу Holmes Place. У радіусі 15 хвилин ходьби від Platinum Towers знаходяться, зокрема, Палац культури і науки, торговий центр Złote Tarasy, Центральний залізничний вокзал і Саксонський сад.

Ціна 4900 злотих на місяць + адмінкомісії (600 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (500 злотих) + факультативно інтернет і ТБ (100 злотих)

Щоб отримати додаткову інформацію щодо вищевказаної пропозиції, будь ласка, зв’яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20080
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
45 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
3
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
04-03-2024
Кондиціонер
Балкон
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 20080
Ціна за місяць
4 900 PLN
Ціна/m2
109 PLN

Ціна 4900 злотих на місяць + адмінкомісії (600 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (500 злотих) + факультативно інтернет і ТБ (100 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.