Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Красива, 2-кімнатна квартира в сучасній інвестиції в Podgórze

Hamilton May представляє простору, сучасно оброблену, 2-кімнатну квартиру, доступну для оренди в стриманому інвестиційному комплексі Park Hill в краківському районі Podgórze, одному з найпривабливіших районів з точки зору розташування та атмосфери.

Представлена квартира площею 48 м2 складається з просторої вітальні з кухнею, спальні, елегантної ванної кімнати з душовою кабіною та холу з місткою вбудованою шафою.

Інтер'єр виконано в сучасному стилі з використанням натуральних матеріалів, таких як підлога з екзотичної деревини, натуральний камінь у ванній кімнаті та на кухні.

Побутова техніка та аксесуари були ретельно відібрані. Кімнати оснащені кондиціонерами, в квартирі встановлені антисмогові фільтри. На кухні, окрім духової шафи, індукційної плити, посудомийної машини, холодильника та кавоварки, також є винний льох.

Квартира розташована в затишному сучасному інвестиційному районі Park Hill, має безшумний ліфт і стійку реєстрації. Сама будівля виконана в сучасному, але стриманому стилі.

Розташування будівлі унікальне, воно поєднує в собі спокій і тишу району Старе Подгуже, розташованого на схилі пагорба Кшемьонкі, з близькістю серця міста польських королів.

Близькість Беднарського парку дозволяє активно відпочити. Ми знаходимося лише за кілька хвилин від вулиці Кальварійської та чарівної Ринкової площі Подґуже.

Використовуючи пішохідний міст Бернаткі, який перетинає Віслу, ми можемо дістатися до Казімєжа за 10 хвилин, де нас чекає унікальна атмосфера, створена місцевими ресторанами та барами. Ринкова площа розташована лише за 10 хвилин їзди на автомобілі або трамваї. Також неподалік є два торгові центри Кракова: Galeria Kazimierz і Bonarka.

Ціна 4000 злотих на місяць + адмінкомісії (1260 злотих) + комунальні (290 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (100 злотих)

Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв’яжіться з офісом Hamilton May, щоб домовитися про презентацію.

Деталі нерухомості

Ref: 15675
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
50 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
30 2024
дата оновлення
08-04-2024
Кондиціонер
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 15675
Ціна за місяць
4 000 PLN
Ціна/m2
80 PLN

Ціна 4000 злотих на місяць + адмінкомісії (1260 злотих) + комунальні (290 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (100 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Podgórze

Подгуже - новий центр на іншому березі річки

Відкрийте для себе один із районів Кракова, який найшвидше розвивається: від багатоквартирних будинків дев’ятнадцятого століття на Rynek Podgórski до сучасних офісних будівель на кільцевій розв’язці Matecznego.

Відкрийте для себе один із районів Кракова, який найшвидше розвивається: від багатоквартирних будинків дев’ятнадцятого століття на Rynek Podgórski до сучасних офісних будівель на кільцевій розв’язці Matecznego.

Park Hill (Zamoyskiego 63)

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.