Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Чарівна однокімнатна квартира з гарним садом у Подгуже

Гамільтон Мей із задоволенням представляє нову 42-метрову квартиру з однією спальнею та просторим садом, яка розташована в Краківському Підгуже, неподалік від готелю Forum та бульварів Вісли. Це чарівне помешкання пропонує ідеальне поєднання комфорту, зручності та краси природи.

Квартира виходить у простору вітальню, ретельно спроектовану для максимального збільшення простору та природного освітлення. Великі вікна пропускають сонячне світло, створюючи теплу та затишну атмосферу. Повністю обладнана міні-кухня, виготовлена з матеріалів найвищої якості, створює ідеальні умови для комфортного приготування їжі в домашньому комфорті. Спальня була спроектована як готельний номер, що забезпечує повний комфорт і хороше затемнення. Він використовує кілька альтернативних джерел світла, велике ліжко та місце для зберігання. З вітальні та їдальні ми маємо доступ до прекрасного саду. Ванна кімната була елегантно оформлена та обладнана сучасною технікою.

Інвестиції поділяються на три етапи. На першому етапі було побудовано 112 приміщень, передача яких запланована на кінець листопада 2017 року. На другому етапі інвестиції 131 приміщення буде готове до використання наприкінці жовтня 2018 року, а на останньому етапі буде запропоновано 61 приміщення. в оренду чи продаж у жовтні 2019 р. Кожна квартира матиме терасу або балкон, а на першому поверсі – сад. Додатково для мешканців будуть доступні підземні паркінги.

Чудове розташування нової інвестиції є ще однією перевагою Dom pod Wilgą. Привітний і тихий район, багато зелені та зручний під’їзд – це лише деякі з багатьох переваг району Підґуже та самого маєтку.

Розташований у привабливому районі, це помешкання пропонує легкий доступ до місцевих зручностей, включаючи магазини, ресторани, парки та громадський транспорт. Незалежно від того, їдете ви на роботу чи досліджуєте околиці, ви оціните зручність цього розташування.

Ціна 3500 злотих на місяць + адмін комісія (400 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) включаючи простір для зберігання + додатковий Інтернет (100 злотих)

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19330
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
42 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
Parter
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
29-04-2024
Сад
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
буфер обміну

ціна

Ref: 19330
Ціна за місяць
3 500 PLN
Ціна/m2
83 PLN

Ціна 3500 злотих на місяць + адмін комісія (400 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) включаючи простір для зберігання + додатковий Інтернет (100 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Podgórze

Подгуже - новий центр на іншому березі річки

Відкрийте для себе один із районів Кракова, який найшвидше розвивається: від багатоквартирних будинків дев’ятнадцятого століття на Rynek Podgórski до сучасних офісних будівель на кільцевій розв’язці Matecznego.

Відкрийте для себе один із районів Кракова, який найшвидше розвивається: від багатоквартирних будинків дев’ятнадцятого століття на Rynek Podgórski до сучасних офісних будівель на кільцевій розв’язці Matecznego.

Dom pod Wilgą

Development
Development

Ми з гордістю представляємо ексклюзивний житловий комплекс, що складається з 300 квартир розміром від 36 до 104 м2. Забудова була спроектована з використанням високих стандартів сучасних рішень, ідеально поєднуючись з унікальним характером та архітектурою району Подгуже. OЗагальна інформація Інвестиція розробляється в три етапи. Перший включає 112 об’єктів, які будуть надані до кінця листопада. Другий етап інвестицій включає 131 об’єкт нерухомості, який планується завершити до кінця жовтня 2018 року, тоді як останній етап включатиме 61 об’єкт, доступний для оренди або продажу в жовтні 2019 року. Кожен з об'єктів буде обладнаний терасою або балконом, а приміщення, розташовані на першому поверсі, матимуть сад. Мешканцям комплексу також будуть доступні підземні паркінги. Місцезнаходження Dom pod Wilga має справді чудове місце розташування з дружньою та спокійною атмосферою, великою кількістю зелені та легким доступом до численних переваг району Подгуже. Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб отримати більш детальну інформацію про це помешкання....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.