Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Прекрасна двокімнатна квартира в ексклюзивному комплексі Sarego Residence

Гамільтон Мей хоче запропонувати квартиру з 2 спальнями, розташовану на другому поверсі нещодавно побудованого Rezydencja Sarego. Інвестиція обладнана ліфтом.

Квартира площею 106 м2 складається з просторої вітальні з обідньою зоною та виходом на балкон, окремої кухні (повністю укомплектована високоякісними меблями та побутовою технікою), двох окремих спалень та двох елегантних ванних кімнат. Квартира без меблів.

Sarego Rezydencja - це відремонтований, престижний та розкішний таунхаус у центрі Кракова. Ця 5-поверхова будівля пропонує доступ до фітнес-клубу та сауни та розташована на Sarego 22. Вищезазначені послуги доступні мешканцям помешкання, а також послуги консьєржа та цілодобовий моніторинг.

Представлена нерухомість належить до відремонтованого 5-поверхового таунхаусу 30-х років, розташованого за декілька хвилин ходьби від Ринкової площі та приблизно за 1 км від району Казімєж. Нарешті, до королівського замку Вавель можна дістатися лише за 10 хвилин.

Ціна 6500 злотих на місяць + адмінкомісії (1590 злотих) + комунальні послуги (800 злотих)

Ми запрошуємо всіх зацікавлених осіб зв'язатися з Hamilton May і домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 7750
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
106 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
w centrum
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
24-04-2024
Балкон
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 7750
Ціна за місяць
6 500 PLN
Ціна/m2
61 PLN

Ціна 6500 злотих на місяць + адмінкомісії (1590 злотих) + комунальні послуги (800 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Sarego Residence

Development
Development

Hamilton May із задоволенням представляє інвестицію Sarego Residence, розташовану в центрі міста. Комплекс складається з нової 5-ти поверхової будівлі, яка пропонує численні зручності, такі як: підземний гараж, цілодобовий моніторинг та професійна охорона. Опис квартир У всіх апартаментах є повністю обладнана кухня з сучасною технікою та стильна ванна кімната. Щоб зберегти первісну атмосферу стилю модерн, оригінальні дерев'яні паркетні підлоги 30-х років були відновлені. Інтер'єр дуже елегантний і зручний. Sarego Residence пропонує різні додаткові послуги, зокрема: забирання дітей зі школи, покупки, бронювання літаків або догляд за домашніми тваринами. Місцезнаходження Комплекс розташований на вулиці Юзефа Сарего, всього в 10 хвилинах ходьби від головної площі Кракова та унікального району Казімєж. Безпосередня близькість зупинок громадського транспорту забезпечує швидкий доступ до будь-якої частини міста....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.