Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Стильна 3-кімнатна квартира площею 130 м2 розташована на другому поверсі старовинної кам'яниці в Старому місті.

Гамільтон Мей пропонує просторі, наповнені світлом і зручні трикімнатні апартаменти з окремою вітальнею та кухнею/їдальнею. Ідеальний розмір для пари або сім'ї з 1-3 дітьми. Він повністю мебльований в елегантному англійському стилі з високими стелями та традиційними архітектурними елементами.

Головна спальня пропонує багато простору, стельовий вентилятор, одне ліжко розміру "king-size", друга спальня має спальний диван (цю кімнату також можна використовувати як кабінет), третю спальню можна умеблювати відповідно до потреб орендаря. Вітальня обладнана двома зручними диванами, один з яких є диваном-ліжком, який ідеально підходить для випадкових гостей. Велика сучасна кухня з великою кількістю шаф і посудомийною машиною, а також прилеглим балконом для любителів ранкової кави. Красива велика ванна кімната з подвійною раковиною, окремим душем і ванною, а також зоною для прання. Окремий туалет від основної ванної кімнати.

Квартира знаходиться на тихій вулиці в районі Старого міста, на другому поверсі стильного житлового будинку 1920-х років з ремонтом під'їзду. З нього відкривається дивовижний краєвид на будівлю, внесену до списку культурної спадщини, схожу на французький замок.

Він розташований лише за 10 хвилин ходьби від головної Ринкової площі, за 10 хвилин ходьби від головного залізничного вокзалу Кракова та торгового центру Galeria Krakowska. Легка 5 хвилин ходьби до іншого громадського транспорту, автобуса чи трамвая.

Ціна 5000 злотих на місяць + адмінкомісії (1000 злотих) + комунальні послуги (500 злотих) включаючи місце для зберігання

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May для отримання додаткової інформації.

Деталі нерухомості

Ref: 10261
Місто
Мікрорайон
Площа
130 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
1
Від центру
w centrum
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
22-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
буфер обміну

ціна

Ref: 10261
Ціна за місяць
5 500 PLN
Ціна/m2
42 PLN

Ціна 5000 злотих на місяць + адмінкомісії (1000 злотих) + комунальні послуги (500 злотих) включаючи місце для зберігання

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.