Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішна однокімнатна квартира з садом та місцем для паркування в підземному гаражі в невеликому будинку на вулиці Чалупніка.

Гамільтон Мей пропонує в оренду сучасну та спроектовану архітектором 2-кімнатну квартиру в районі Ольша (район Праднік Червоний).

Квартира площею понад 55 квадратних метрів корисної площі складається з просторої вітальні, яка з’єднана з повністю обладнаною та мебльованою кухнею, затишної спальні, елегантної ванної кімнати та гостинного фойє. Додатково до квартири входить сад і місце для паркування в підземному гаражі.

Комплекс «Ogrody Chałupnika» представляє себе як гармонійний архітектурний шедевр, що складається з двох будинків-близнюків, які велично височіють серед пишних садів і чарівних кварталів односімейних будинків. Ці споруди зі своєю елегантною вдовою виділяються різною висотою від трьох до п’яти поверхів, що надає їм унікального характеру. Кожна будівля має дві сходові клітки та ліфти, що сприяє безперебійному пересуванню мешканців у межах комплексу. На нижніх рівнях будинків є чудовий багатомісний гараж, що забезпечує зручне та безпечне місце для зберігання транспортних засобів. Поряд із нею, що випромінює радість та посмішки, розташувався дитячий майданчик, створений з думкою про найменших мешканців. Тим часом зелена площа, оточена лавками, слугує оазисом спокою та відпочинку для всіх мешканців, пропонуючи ідеальне місце для відпочинку чи громадських зустрічей. Безпека є першорядним аспектом комплексу, про що свідчить огорожа, що оточує всю інвестиційну територію, і моніторинг, який забезпечує безпеку мешканців. Вхідні ворота з електронним керуванням та ворота, обладнані системою внутрішнього зв’язку, забезпечують додатковий рівень захисту, контролюючи доступ до комплексу та забезпечуючи спокій та приватність для його мешканців.

Інвестиція розташована дуже близько до центру Кракова по вул. Халупніка, в тихому і спокійному районі, який складається переважно з односімейних будинків, але в той же час в межах пішої доступності від важливих вулиць: Пілотув (виїзд на Могільське кільце) і Мейснера (Млинське кільце). Поруч розташований великий супермаркет «Алма», а також інші зручні магазини та точки обслуговування. Дуже хороший доступ як на громадському транспорті, так і на автомобілі.

Ціна 3300 злотих на місяць + адмінкомісії (550 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + місце в підземному паркінгу (200 злотих) + опціонально інтернет і ТБ (75 злотих)

Щоб організувати огляд представленого майна, будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 17529
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
52 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
Parter
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
30 2024
Останнє оновлення
07-05-2024
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 17529
Ціна за місяць
3 300 PLN
Ціна/m2
63 PLN

Ціна 3300 злотих на місяць + адмінкомісії (550 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + місце в підземному паркінгу (200 злотих) + опціонально інтернет і ТБ (75 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.