Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальна, 1к квартира в чудовому місці

Гамільтон Мей із задоволенням представляє гарну та унікальну квартиру, доступну для оренди, у чудовому місці на вулиці Бонеровська.

Квартира має загальну площу 57 м² і складається з коридору, частково окремої кухні, просторої вітальні, спальні, ванної кімнати та підсобної/пральні кімнати. Квартира повністю мебльована, укомплектована, готова до заселення. Зроблено капітальний ремонт – обробка виконана з використанням якісних матеріалів та оснащена функціональною технікою. Унікальне поєднання сучасного інтер'єру та старовинних меблів надає закладу особливої атмосфери.

В квартирі електричне опалення.

Нерухомість розташована на другому поверсі гарного таунхаусу з ремонтом.

Одне з найкращих можливих місць – вулиця Бонеровська – всього в декількох кроках від Ринкової площі – в 10 хвилинах від центрального автовокзалу та району Казімєж. Місцева інфраструктура громадського транспорту добре розвинена. Район тихий і спокійний.

Ціна 3100 злотих на місяць + адмінкомісії (350 злотих) + комунальні послуги (600,01 PLN)

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом, щоб домовитися про перегляд цього майна.

Деталі нерухомості

Ref: 5127
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
57 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
w centrum
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
22-04-2024
Кабельне телебачення
інтернет

ціна

Ref: 5127
Ціна за місяць
3 100 PLN
Ціна/m2
54 PLN

Ціна 3100 злотих на місяць + адмінкомісії (350 злотих) + комунальні послуги (600,01 PLN)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.