Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Двокімнатна квартира з терасою та видом на річку в престижному місці

Hamilton May представляє пропозицію оренди 2-кімнатної квартири з кондиціонером і терасою з видом на річку, розташованої в самому центрі мальовничого Старого міста Вроцлава, в інвестиційних апартаментах Księcia Witolda.

Квартира розташована на 5 (останньому поверсі) будинку на березі Одеру, звідки відкривається приголомшливий вид на річку, яким можна милуватися з просторої тераси. Площа 61,21 м2 складається з: елегантної вітальні, поєднаної з сучасною кухнею, обладнаною першокласною технікою, комфортної спальні з двоспальним ліжком, кабінету, який може служити додатковою спальнею, ванної кімнати з душовою кабіною та окремою. туалет, простора гардеробна з пральною машиною та хол з місткою шафою. Крім того, квартира пропонує доступну терасу площею понад 10 м2, доступ до якої доступна з кожної кімнати. Будівля знаходиться під цілодобовою охороною та моніторингом. У кожній кімнаті є кондиціонер. Паркомісце в підземному паркінгу та доступ до велосипедної кімнати.

Apartamenty Księcia Witolda - це надзвичайне місце у Вроцлаві, яке забезпечує гармонійне поєднання приватності з легким доступом до багатьох визначних пам'яток міста. В оточенні зелених зон і річки Одер можна відпочити або активно провести час. Заклад вирізняється сучасною архітектурою та високим рівнем обробки, що робить його унікальним місцем.

Вулиця Ксенції Вітольда є ідеальною адресою для людей, які цінують водночас близькість центру міста, чарівність Старого міста та околиці зон відпочинку. Це особливість нерухомості, розташованої в Середмістя в Кепі Мієщанській. Інвестиція знаходиться в декількох хвилинах ходьби від площі Ринок, Національного музичного форуму, Wyspa Słodowa, парку Staszica та численних ресторанів і кафе.

Ціна 6700 злотих на місяць + адмінкомісія (700 злотих) + електроенергія (150 злотих) + підземний паркінг (300 злотих)

Будь-хто, хто зацікавлений у вищевказаній пропозиції, може зв’язатися з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19448
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
61 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
1km
Поверх
5
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
08-04-2024
Кондиціонер
Балкон
інтернет
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 19448
Ціна за місяць
6 700 PLN
Ціна/m2
109 PLN

Ціна 6700 злотих на місяць + адмінкомісія (700 злотих) + електроенергія (150 злотих) + підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Nadodrze

Протягом останнього десятиліття Надодрже розквітло

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Apartamenty Księcia Witolda

City: Wrocław Street: Księcia Witolda Region: Śródmieście Subregion: Nadodrze Distance to centre: 0.56 km Level: 6 Status: existing Number of units: 128 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null
City: Wrocław Street: Księcia Witolda Region: Śródmieście Subregion: Nadodrze Distance to centre: 0.56 km Level: 6 Status: existing Number of units: 128 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null

Prince Witold Apartments - про інвестиції Інвестиція Prince Witold Apartments у Мещанській Кепі – це комплекс із 128 квартир преміум-класу різної площі в сучасному архітектурному середовищі. Елегантний фасад у темних тонах зі скляними балюстрадами надає будівлі позачасовий характер. Сертифіковані протизламні двері, цілодобова охорона, система контролю доступу до садиби, будівель і гаражів, а також моніторинг гарантують безпеку мешканців. Забудовник подбав про простір для регенерації просто неба – кожна квартира має балкон, терасу або сад. Комфорт повсякденного життя забезпечується спеціальними автостоянками, кімнатою для велосипедів та добре спроектованим простором навколо інвестиції, включаючи привабливу зелену зону з місцями для відпочинку для дорослих та безпечним місцем для ігор для дітей. Апартаменти князя Вітольда - розташування Сильною стороною інвестиції є його розташування в самому центрі Вроцлава, звідки відкривається приємний вид з вікон - прямо на зелені зони та річку Одер з освітленою набережною. на задньому плані вражає архітектура Старого міста Вроцлава. На території інвестиції, в марині, є надзвичайні ресторани, в тому числі нагороджені престижними титулами. Відстань до Ринкової площі Вроцлава всього за 5 хвилин ходьби. Князь Вітольд Апартаменти - додаткова інформація Серед цікавих рішень, якими характеризується інвестиція, варто відзначити акустичний захист квартир, полегшений доступ для людей з обмеженими можливостями, надстандартну висоту в приміщеннях, яка коливається від 275 см до 300 см, що створює привабливі можливості для облаштування простору в квартирі. Ще однією перевагою є оптоволоконний кабель до кожної квартири, що особливо цінують люди, які працюють віддалено....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.