Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Здається 3-кімнатна квартира з балконом та паркомісцем в Browar Lubicz Invest

Hamilton May пропонує сучасну квартиру, доступну для оренди в Browar Lubicz Investment - повністю обладнану якісною технікою та оброблену за високими стандартами. Також можна орендувати одне паркомісце в підземному гаражі.

Представлена квартира 67 м2 складається з вітальні з кухнею з балконом, 2 спалень, ванної кімнати та холу. Квартира оброблена якісними матеріалами та укомплектована усією необхідною технікою. На кухні вбудовані: великий холодильник з окремою морозильною камерою, духовка, посудомийна машина, індукційна плита та витяжка.

Browar Lubicz - це житловий комплекс, розташований в центрі Кракова. Тут унікально поєднано елементи традиційної архітектури колишнього пивоварного комплексу з сучасним дизайном. Низька житлова забудова безпосередньо пов'язана з історичними будівлями старої пивоварні. Інвестиція оснащена підземним гаражем, дитячими майданчиками, комерційними та офісними приміщеннями, а також пивним бутіком (продовження традиції оригінальної структури). Інвестиція передбачає 3 площі, розташовані вздовж вулиці Любіча. Важливим доповненням стануть і зелені зони.

Готель Browar Lubicz розташований лише за 800 метрів від площі Ринок. Розташування об’єкта забезпечує чудовий доступ до розвиненої мережі громадського транспорту, залізничного та автобусного вокзалів, а також до одного з найважливіших шляхів сполучення в усьому місті – Могильського проїзду.

Ціна 5500 злотих на місяць + адмінкомісії (1000 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (350 злотих)

Ми запрошуємо всіх зацікавлених осіб зв'язатися з представниками компанії Hamilton May і домовитися про огляд цього об'єкта.

Деталі нерухомості

Ref: 8947
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
67 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
22-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 8947
Ціна за місяць
5 500 PLN
Ціна/m2
82 PLN

Ціна 5500 злотих на місяць + адмінкомісії (1000 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (350 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Здається 3-кімнатна квартира з балконом та паркомісцем в Browar Lubicz Invest - plan

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Browar Lubicz

Development
Development

Browar Lubicz Investment Browar Lubicz - це нова інвестиція в житловий будинок, розташована в центрі Кракова. Забудова поєднує в собі традиційну архітектуру недіючої пивоварні з сучасним дизайном. Низька житлова забудова пов'язана з приміщенням історичної пивоварні. У комплексі є підземний паркінг, дитячі майданчики, просторі комерційні та офісні приміщення та мікро-пивоварня, яка продовжує традиції оригінальної пивоварні. Інвестиція також оточена численними зеленими зонами. Розташування Browar Lubicz Browar Lubicz знаходиться лише за 800 метрів від Ринкової площі. Його розташування на вулиці Любіча забезпечує легкий доступ до засобів громадського транспорту, а також до залізничного та автобусного вокзалів і Могильського кільця - однієї з найважливіших точок на карті міста Кракова. Опис апартаментів у Бровар Любіч Інвестиція складається з 6 житлових будинків - до 4 поверхів кожен. Тут представлено 320 квартир різної площі від 23 до 107 м2. Загальна інформація Browar Lubicz – справді унікальна інвестиція; з характером, казковим стилем, традиціями та чудовим розташуванням. Завдяки розвиненій інфраструктурі це місце ідеально підходить для професіоналів, які працюють в одному з численних бізнес-центрів Кракова (наприклад, Краківський бізнес-парк у Забежові), а також для сімей, які шукають тихого та безпечного інвестування в центрі міста....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.