Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасна квартира в престижному комплексі Wiślane Tarasy,

Гамільтон Мей радий запропонувати чудову квартиру, розташовану поруч із бульварами Вісли в районі Гжегорскі.

Нерухомість унікальна, оформлена в елегантному стилі з використанням матеріалів найвищої якості, оброблена з увагою до кожної деталі. Квартира має площу 70 м2 і складається з просторої вітальні з повністю обладнаною кухнею, двох окремих кімнат, підсобного приміщення, ванна кімната та два балкони на південь та північ. До квартири йде паркомісце.

Готель Wiślane Tarasy зручно розташований у південно-західній частині центрального Кракова, поруч із річкою Вісла та єврейським районом Казімєж. Він розташований поруч із кільцевою розв'язкою Grzegorzeckie та торговим центром Galeria Kazimierz і кінокомплексом. Кілька нових офісних будівель також розташовані поруч, що робить його чудовим місцем для проживання професіоналів.

Wiślane Tarasy – це великий новий житловий комплекс, що примикає до єврейського району Казімєж. На ділянці площею п'ять гектарів розташовані шість сучасних і функціональних будівель. З багатьох апартаментів відкривається вид на річку Віслу або панораму старого Кракова. Комплекс надзвичайно добре оцінений на місцевому рівні та популярний серед орендарів та власників. Він завершений за високими стандартами з ліфтами, підземним паркінгом, цілодобовою охороною та закритий. Мешканці найближчого до річки будинку мають змогу скористатися фітнес-клубом та СПА-центром у будинку.

Ціна 5000 злотих на місяць + адмінкомісії (950 злотих) + комунальні послуги (250 злотих) + підземний паркінг (300 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 16446
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
70 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
5
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
26-04-2024
Кондиціонер
Балкон
інтернет
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 16446
Ціна за місяць
5 000 PLN
Ціна/m2
71 PLN

Ціна 5000 злотих на місяць + адмінкомісії (950 злотих) + комунальні послуги (250 злотих) + підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Зарезервовано

Цю нерухомість зарезервовано. Під час надсилання запиту, будь ласка, пам'ятайте, що вона може бути орендована.

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Vistula Terraces

City: Kraków Street: Grzegórzecka Region: Grzegórzki Level: 9 Status: existing Number of units: 1000 Price on application Rental price from: nullPLN Avg. rental price/m2: nullPLN
City: Kraków Street: Grzegórzecka Region: Grzegórzki Level: 9 Status: existing Number of units: 1000 Price on application Rental price from: nullPLN Avg. rental price/m2: nullPLN

Vistula Terraces (або польською Wiślane Tarasy) — популярна та престижна нова забудова на берегах річки Вісла в краківському районі Гжегорскі, неподалік від єврейського району Казімєж і торгового центру Galeria Kazimierz. Опис квартир Збудований поетапно компанією InterBud, одним із найбільших і найавторитетніших забудовників у Кракові, Vistula Terraces виявився дуже популярним серед інвесторів, а квартири популярні на місцевому ринку оренди. Перші два будинки в забудові були завершені в 2009 році, а третій будинок був завершений на початку 2011 року. Останній, четвертий, будинок був випущений на ринок на самому початку 2013 року. Усі апартаменти мають терасу, балкон або сад. Wiślane Tarasy – це великий новий житловий комплекс, що примикає до єврейського району Казімєж. На ділянці площею п'ять гектарів розташовані шість сучасних і функціональних будівель. З багатьох апартаментів відкривається вид на річку Віслу або панораму старого Кракова. Комплекс надзвичайно добре оцінений на місцевому рівні та популярний серед орендарів та власників. Він завершений за високими стандартами з ліфтами, підземним паркінгом, цілодобовою охороною та закритий. Мешканці найближчого до річки будинку мають змогу скористатися фітнес-клубом та СПА-центром у будинку. Місцезнаходження Готель Wiślane Tarasy зручно розташований у південно-західній частині центрального Кракова, поруч із річкою Вісла та єврейським районом Казімєж. Він розташований поруч із кільцевою розв'язкою Grzegorzeckie та торговим центром Galeria Kazimierz і кінокомплексом. Загальна інформація Кілька нових офісних будівель також розташовані поруч, що робить його чудовим місцем для проживання професіоналів. Гамільтон Мей також активно працює на вторинному ринку продажу та ринку оренди в цій забудові. Щоб отримати додаткову інформацію, зв’яжіться з Hamilton May....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.