Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Стильна та сучасна 3 кімнатна квартира в багатоквартирному будинку на Тополовій

Здається в оренду 3 кімнатна квартира з гарним ремонтом в ідеальному місці по вул. Тополова.

Квартира площею 84 м2, розташована на першому поверсі і складається з 3 кімнат, окремої кухні, холу, санвузла, невеликого підсобного приміщення. На підлозі покладено оригінальний дубовий паркет. В квартирі зроблений капітальний ремонт. Опалення здійснюється газовою 2-функційною плитою. Квартира площею бл. 3 метри заввишки та оформлено з великим почуттям естетики та функціональності.

Житлова громада нещодавно відремонтувала сходи та всі інсталяції в будинку; цього року запланований ремонт фасаду.

Будівля розташована на тихій і спокійній вулиці в самому центрі Кракова, поруч із парком Стшелецького, а також неподалік від Головного залізничного вокзалу, торгового центру Galeria Krakowska та Ринкової площі (доступ пішки всього за 10 хвилин). . Поруч також знаходяться Економічний університет, ботанічний сад і Краківська опера. Могильське кільце пропонує зручні транспортні можливості, а також автобусну та залізничну станції поблизу. Нарешті, щоб дістатися до аеропорту Баліце, потрібно лише 20 хвилин.

Ціна 5500 злотих на місяць + адмінкомісії (380 злотих) + комунальні (560 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з нашими офісами, щоб домовитися про перегляд цього майна або отримати більш детальну інформацію.

Деталі нерухомості

Ref: 15242
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
84 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
30 2024
дата оновлення
12-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення

ціна

Ref: 15242
Ціна за місяць
5 500 PLN
Ціна/m2
65 PLN

Ціна 5500 злотих на місяць + адмінкомісії (380 злотих) + комунальні (560 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.